ACTUEEL.
NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2023:

Time Star Media brengt jouw verhaal in beeld met ijzersterke content. | Time Star Media Meppel

Inspirerend.
Krachtig.
Persoonlijk.

Time Star Media brengt jouw verhaal in beeld met ijzersterke content

Bedrijfsfilm. Podcast. Wervingsvideo. Promotievideo. Productvideo. Videocontent. Videocampagne. Commercial. Videomarketing. Testimonial. Sfeerverslag. Animatie. Fotografie.

Aan de slag met content voor jouw bedrijf?
Videoproductie, podcasts of animatie: krachtige content is dé manier om je doelgroep te bereiken. Zoek je een professionele partij om je hierbij te ondersteunen? Wij helpen je graag. Van spraakmakende bedrijfsfilm tot originele wervingsvideo: wij brengen jouw bedrijf, boodschap, product of dienst in beeld met ijzersterke content.

Hiab wervingsvideo | Time Star Media Meppel

Sprekende wervingsvideo.
Trek de aandacht
Het vinden van de juiste mensen voor jouw bedrijf of organisatie is geen eenvoudige klus. Een originele wervingsvideo kan je hierbij helpen. Een krachtige vacaturevideo werkt niet alleen onderscheidend, maar leidt vaak ook tot meer sollicitaties.

Dit komt doordat je met een video vaak een groter publiek bereikt. Grote kans dat daar die éne kandidaat tussen zit die jij zoekt!

Wervingsvideo | van kijker naar nieuwe collega.
Wil je een professionele wervingsvideo laten maken en ben je op zoek naar een geschikte partij om je hierbij te helpen? Onze professionals gaan graag met je aan de slag. Het resultaat? Een doeltreffende en spraakmakende video waarmee je precies de juiste kandidaten weet te vinden.

Terugblik 2022.
Kerstvideo Van Gelder
Eind 2022 hebben wij voor Van Gelder een kerstcommercial mogen maken.

Doel van de video: Van Gelder wil iedereen fijne feestdagen wil wensen. Het is een korte video geworden, mét morele kerstboodschap.

Kerstcommercial Van Gelder | Time Star Media Meppel

Je gebruikt het elke dag, waarschijnlijk zonder erbij na te denken. En toch vinden wij dat wat wij elke dag doen, best bijzonder is. Want dankzij #teamvangelder branden de lichtjes in de kerstboom, komt er schoon drinkwater uit de kraan, kun je veilig op weg naar een kerstdiner met je familie en app je ‘fijne feestdagen!’ naar je vrienden.

Voor deze video hebben we alle elementen van de missie van Van Gelder verwerkt in het script: bereikbaarheid, energietransitie, leefbaarheid, duurzaamheid, diversiteit, verbinding en veiligheid.

Time Star Media heeft een team samengesteld dat dit project van A-Z heeft geproduceerd. Van het schrijven van het script waarin niet alleen de verhaallijn is uitgeschreven, maar elke scène shot voor shot is uitgewerkt, tot het monteren tot een gave commercial.

Tijdens de twee opnamedagen hebben we een team vol specialisten samengesteld bestaande uit een regisseur, creative producer, camera operator, camera assistent, boom operator (geluid) en een gaffer (licht). Daarnaast hebben we voor deze commercial acteurs gecast en kregen enkele medewerkers van Van Gelder ook een rol.

Bekijk hier het eindresultaat.

BELUISTER ONZE EIGEN PODCAST: TIME TO TALK.
Wist jij al dat we samen met Time to Speak een eigen podcastserie hebben? In deze serie komen diverse onderwerpen aan bod over events, content, marketing, techniek en IT. Kortom, middelen die je in kan zetten om beter bekeken, beluisterd en gehoord te worden.

Beluister de laatste aflevering van Time to Talk via Spotify of in je favoriete podcastapp
Aflevering 7 Wat als het vertrouwde gezicht van Time Star Media een andere rol krijgt >>

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: