https://www.youtube.com/watch?v=7Gg_947RYk8

Aanstekelijk enthousiasme en pure passie

Meer over Time Star Media

Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. En waar nodig prikkelend. Dat kenmerkt onze visie op videocommunicatie. Maar niet alleen dat. Het zegt ook alles over onze mensen en de sfeer in ons team. En over de mensen die wij graag aan ons team zouden toevoegen. Ben jij een van hen?

Onze kernwaarden

Als je op vakantie gaat, neem je alleen het belangrijkste mee. Datgene wat bij je hoort, waar je ook bent en wat je ook doet.

Dit is wat wij altijd meenemen, voor iedere klant en bij elke opdracht:

Transparant
Resultaat vereist vertrouwen. En vertrouwen vereist een open en gelijkwaardige samenwerking. Waarin je zegt wat je echt bedoelt. Een echt verhaal met een heldere boodschap.

Resultaatgericht
We zijn niet vies van hard werken. We zetten alles op alles en geven niet op. We zijn namelijk pas tevreden als wij zelf trots zijn op het eindresultaat en onze klant zijn doel heeft bereikt.

Pragmatisch
We staan met twee benen op de grond. Wat we bedenken moet niet alleen een creatief idee zijn, maar ook een oplossing die wérkt.

Gedreven
Videocommunicatie is booming en dat vinden wij geweldig, want ons enthousiasme over de rijkdom van film is aanstekelijk en onze passie voor techniek grenzeloos. Voortdurend dagen we elkaar uit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En kijken we hoe we die kunnen inzetten om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.