https://www.youtube.com/watch?v=7Gg_947RYk8

Aanstekelijk enthousiasme en pure passie

Meer over Time Star Media

Onze kernwaarden

Dit is wat wij altijd meenemen, voor iedere klant en bij elke opdracht:

Pragmatisch
Resultaat vereist vertrouwen. En vertrouwen vereist een open en gelijkwaardige samenwerking. Waarin je zegt wat je echt bedoelt. En doet wat je beloofd. Oplossingsgericht, flexibel en zonder twijfel.

Gedreven
De inzet van videocontent is steeds meer de toekomst en dat vinden wij geweldig, want ons enthousiasme over de rijkdom van videocommunicatiemiddelen is aanstekelijk en onze passie voor techniek en marketing grenzeloos. Voortdurend dagen we elkaar uit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en dat in te zetten voor onze samenwerkingspartners.

Creatief
Context en creatie maakt creatief: Doormiddel van de juiste vraag te stellen, achterhalen we het doel van de productie waardoor we door het juiste videocommunicatiemiddel in te zetten het gestelde doel bereiken en daarin gaan we voor het beste creatieve resultaat. Wat we bedenken moet niet alleen een creatief idee zijn, maar ook een oplossing die voor onze opdrachtgever en bij de doelgroep wérkt. We zijn namelijk pas tevreden als wij zelf trots zijn op het eindresultaat en onze klant zijn doel heeft bereikt.

Vacatures

Voor Time Star Media zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor onze vestiging in Meppel. Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij van waarde te kunnen zijn binnen ons bedrijf? Neem dan ook zeker contact met ons op!  

Over het bedrijf
Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. En waar nodig prikkelend. Dat kenmerkt onze visie op videocommunicatie. Maar niet alleen dat. Het zegt ook alles over onze mensen en de sfeer in ons team. En over de mensen die wij graag aan ons team zouden toevoegen. Ben jij een van hen?

ERVAREN EDITOR – 40 UUR / Meppel
Doe jij niets liever dan bewegend beeld omtoveren in een prachtig verhaal? Heb je hierbij oog voor detail, maar zorg je er ook voor dat de film technisch van begin tot eind klopt? Dan zoeken wij jou! Time Star Media is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en veelzijdige creative editor!
Meer informatie >>

Ervaren editor

40 UUR / Meppel

Doe jij niets liever dan bewegend beeld omtoveren in een prachtig verhaal? Heb je hierbij oog voor detail, maar zorg je er ook voor dat de film technisch van begin tot eind klopt? Dan zoeken wij jou! Time Star Media is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en veelzijdige creative editor!

Wat kun je van deze functie verwachten?
Tijdens de werkzaamheden heb je contact met de projectmanager, je kan snel schakelen en inspelen op de behoefte van de klant. Je deinst niet terug bij het ontvangen van kritiek maar ziet het als uitdaging om deze informatie om te zetten in een nog betere montage. Je werkt netjes en bent secuur. Ook vind je het fijn om zelfstandig te werken, je hebt met jouw ervaring geen aansturing nodig.

Jouw profiel 

  • Je hebt aantoonbare ervaring in Premiere Pro en After effects
  • Kennis van het Adobe pakket
  • Door jouw ervaring weet je een montage volledig op te leveren (kleurcorrectie/grading, audionabewerking)
  • Je bent altijd op zoek naar manieren om video’s nog mooier en beter te maken
  • Je houdt van complexe video effecten en animaties
  • Je werkt netjes en precies
  • Je vindt het leuk om een team te werken met veel verschillende disciplines.

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Neem dan contact met ons op! 085 023 0597 Of stuur direct je cv naar Natasja vacatures@timetospeak.nl.