https://www.youtube.com/watch?v=7Gg_947RYk8

Aanstekelijk enthousiasme en pure passie

Meer over Time Star Media

Onze kernwaarden

Als je op vakantie gaat, neem je alleen het belangrijkste mee. Datgene wat bij je hoort, waar je ook bent en wat je ook doet.

Dit is wat wij altijd meenemen, voor iedere klant en bij elke opdracht:

Transparant
Resultaat vereist vertrouwen. En vertrouwen vereist een open en gelijkwaardige samenwerking. Waarin je zegt wat je echt bedoelt. Een echt verhaal met een heldere boodschap.

Resultaatgericht
We zijn niet vies van hard werken. We zetten alles op alles en geven niet op. We zijn namelijk pas tevreden als wij zelf trots zijn op het eindresultaat en onze klant zijn doel heeft bereikt.

Pragmatisch
We staan met twee benen op de grond. Wat we bedenken moet niet alleen een creatief idee zijn, maar ook een oplossing die wérkt.

Gedreven
Videocommunicatie is booming en dat vinden wij geweldig, want ons enthousiasme over de rijkdom van film is aanstekelijk en onze passie voor techniek grenzeloos. Voortdurend dagen we elkaar uit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En kijken we hoe we die kunnen inzetten om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.

Vacatures

Voor Time Star Media zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor onze vestiging in Meppel. Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij van waarde te kunnen zijn binnen ons bedrijf? Neem dan ook zeker contact met ons op!  

Over het bedrijf
Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. En waar nodig prikkelend. Dat kenmerkt onze visie op videocommunicatie. Maar niet alleen dat. Het zegt ook alles over onze mensen en de sfeer in ons team. En over de mensen die wij graag aan ons team zouden toevoegen. Ben jij een van hen?

STAGE STUDENT COMMERCIËLE ECONOMIE – 40 UUR / Meppel
Volg jij op dit moment een HBO-studio Commerciële Economie, ben je 3e jaars en zoek je een toffe meewerkstage? Heb jij affiniteit met (online) marketing en/of sales en wil je stagelopen in een nieuwe wereld van de live, online en hybride evenementen? Dan zoeken wij jou!
Meer informatie >>

STAGE STUDENT LEISURE EN/OF EVENT MANAGEMENT – 40 UUR / Meppel
Als stagiair word je de rechterhand van een projectmanager. Dit houdt in dat je samen met hem/haar het hele traject aangaat wat betreft het organiseren van evenementen.
Een aantal werkzaamheden op een rijtje: je leert kennismakings- en tussentijdse gesprekken te voeren, ondersteunt bij het huren van zalen, regelt de catering helpt bij het inrichten van het platform. Meer informatie >>

ERVAREN EDITOR – 40 UUR / Meppel
Doe jij niets liever dan bewegend beeld omtoveren in een prachtig verhaal? Heb je hierbij oog voor detail, maar zorg je er ook voor dat de film technisch van begin tot eind klopt? Dan zoeken wij jou! Time Star Media is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en veelzijdige creative editor!
Meer informatie >>

Voor al onze vacatures geldt: een motivatie via info@timestarmedia.nl is top. Een gesprek erna nog beter. Richt je sollicitatie aan Paula,  zij brengt jouw boodschap bij de juiste collega.

Stagiair(e) Commerciële Economie

40 UUR / Meppel
Volg jij op dit moment een HBO-studio Commerciële Economie, ben je 3e jaars en zoek je een toffe meewerkstage vanaf september 2021? Heb jij affiniteit met (online) marketing en/of sales en wil je stagelopen in een nieuwe wereld van de live, online en hybride evenementen?
Dan zoeken wij jou!

Wat kun je van deze stage verwachten?
Tijdens deze stage lever je als stagiaire een concrete bijdrage aan onze marketing- en salesactiviteiten. Je kunt meewerken aan toffe marketingprojecten voor ons intern als voor onze externe opdrachtgevers. Je wordt breed ingezet en ondersteunt waar nodig. Je gaat mee in de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan: Creatieve briefings maken, meedenken met het marketingcommunicatieplan, het schrijven van nieuwsbrieven, het invullen van de contentkalender, het plaatsen van social media berichten, het onderhouden van de website en het uitvoeren van een marktonderzoek. Je kunt bij ons aan de slag om je te ontwikkelen tot dé professional die jij graag wilt zijn!

Jouw profiel

 • Je kan teksten schrijven en vindt dit leuk om te doen
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Sociaal sterk, communicatief vaardig, ondernemend en zelfstandig
 • Nauwkeurig en resultaatgericht
 • Affiniteit met online marketing is een pré

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Neem dan contact met ons op! 085 023 0597 of stuur direct je cv naar Natasja vacatures@timetospeak.nl.

Stage Student Leisure en/of event management

40 UUR / Meppel
Als stagiair word je de rechterhand van een projectmanager. Dit houdt in dat je samen met hem/haar het hele traject aangaat wat betreft het organiseren van evenementen.
Een aantal werkzaamheden op een rijtje: je leert kennismakings- en tussentijdse gesprekken te voeren, ondersteunt bij het huren van zalen, regelt de catering helpt bij het inrichten van het platform

Wat kun je van deze stage verwachten?
Je wordt onderdeel van een ambitieus, jong en snel groeiend bedrijf, met een grote drive om als team prachtige online, hybride en straks ook live events te organiseren.
Als stagiair krijg je de vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen als projectmanager.
Je gaat werken in een team waar heel veel ruimte is voor nieuwe ideeën en team dat vooral denkt in kansen.
Daarnaast krijg je een laptop waar je mee kan werken en je ontvangt een stagevergoeding.

Jouw profiel

 • Initiatiefrijk, ondernemend, besluitvaardig en commercieel.
 • Je vindt het leuk om samen te werken met een bevlogen en snel groeiend team en de dynamiek die daarbij komt kijken.
 • Je houdt van de hectiek die hoort bij het organiseren van (online) events en weet ook dan het overzicht te bewaren, gestructureerd te werken en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je bent flexibel en speelt op professionele wijze in op veranderingen.

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Neem dan contact met ons op! 085 023 0597 of stuur direct je cv naar Natasja vacatures@timetospeak.nl.

Ervaren editor

40 UUR / Meppel

Doe jij niets liever dan bewegend beeld omtoveren in een prachtig verhaal? Heb je hierbij oog voor detail, maar zorg je er ook voor dat de film technisch van begin tot eind klopt? Dan zoeken wij jou! Time Star Media is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en veelzijdige creative editor!

Wat kun je van deze functie verwachten?
Tijdens de werkzaamheden heb je contact met de projectmanager, je kan snel schakelen en inspelen op de behoefte van de klant. Je deinst niet terug bij het ontvangen van kritiek maar ziet het als uitdaging om deze informatie om te zetten in een nog betere montage. Je werkt netjes en bent secuur. Ook vind je het fijn om zelfstandig te werken, je hebt met jouw ervaring geen aansturing nodig.

Jouw profiel 

 • Je hebt aantoonbare ervaring in Premiere Pro en After effects
 • Kennis van het Adobe pakket
 • Door jouw ervaring weet je een montage volledig op te leveren (kleurcorrectie/grading, audionabewerking)
 • Je bent altijd op zoek naar manieren om video’s nog mooier en beter te maken
 • Je houdt van complexe video effecten en animaties
 • Je werkt netjes en precies
 • Je vindt het leuk om een team te werken met veel verschillende disciplines.

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Neem dan contact met ons op! 085 023 0597 Of stuur direct je cv naar Natasja vacatures@timetospeak.nl.