https://www.youtube.com/watch?v=7Gg_947RYk8

Aanstekelijk enthousiasme en pure passie

Meer over Time Star Media

Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. En waar nodig prikkelend. Dat kenmerkt onze visie op videocommunicatie. Maar niet alleen dat. Het zegt ook alles over onze mensen en de sfeer in ons team. En over de mensen die wij graag aan ons team zouden toevoegen. Ben jij een van hen?

Vacatures

Voor Time to Speak (de groep waar Time Star Media onderdeel van is) zijn we op zoek naar een extra projectmanager en een extra medewerker front office!

Over het bedrijf
Time to Speak is een communicatiebureau voor online en hybride events, gecombineerd met een IT- en techniekbedrijf. Van inhoud op het gebied van (video)content tot de technische uitvoering; de organisatie van jouw online/hybride event is in goede handen. Time to Speak organiseert onder andere digitale webinars, congressen, vergaderingen, lezingen, beurzen en kick-offmeetings.

Wij bieden je een werkplek in het centrum van Meppel, reiskostenvergoeding, gezellige collega’s en functies waarbij geen dag hetzelfde is.

Ben jij de projectmanager of medewerker front office die wij zoeken of wil je meer informatie over deze functies? Neem dan contact op met Paula Veldman via info@timestarmedia.nl.

Front Office

40 uur

Als front office medewerker ben je het eerste aanspreekpunt via mail en telefoon voor (potentiële) klanten.

Jouw profiel
Voor de functie van medewerker front office zoeken we een proactief en sociaal persoon die overzicht weet te bewaren. Je zorgt voor een optimale en spoedige afhandeling van vragen, meldingen en overige opmerkingen en verwijst klanten waar nodig door naar de juiste collega’s om een verzoek verder op te pakken.

 Aanvullende gevraagde competenties:

  • Je kunt overzicht bewaren en prioriteiten stellen.
  • Je bent administratief sterk, flexibel, sociaal en klantvriendelijk.
  • Je bent geduldig en servicegericht.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Ervaring met front office werk is een pre.

Projectmanager

40 UUR

Dit is wat je krijgt:
Je wordt onderdeel van een jong en snelgroeiend bedrijf, met een grote drive om als team prachtige online en hybride events te organiseren. Als projectmanager krijg je de vrijheid en ruimte om deze events op je eigen manier vorm te geven, waarbij je al je creativiteit kwijt kunt in samenspraak met de klant. Je gaat werken in een ambitieus team waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en vooral gedacht wordt in kansen.

Dit is wat je gaat doen:
Als projectmanager word je het vaste aanspreekpunt voor de klant, vanaf het moment dat de aanvraag is gedaan tot en met de afronding van het event. De gehele organisatie van het event is jouw verantwoordelijkheid, in samenspraak met verschillende collega’s. We vinden een goede relatie met onze klanten heel belangrijk en je steekt daarom veel tijd in klantcontact.

Je denkt met klanten mee voor de invulling van de events en vaak is er ook ruimte voor strategisch advies. Je helpt de klant bij de invulling van het event en door jouw ervaring en creativiteit laat je de klant zien dat er meer mogelijk is.

Hier herken jij jezelf in:

  • Initiatiefrijk, ondernemend, besluitvaardig en commercieel
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring (media/vormgeving/online-events en AV-producties)
  • Je vindt het leuk om samen te werken met een bevlogen en snel groeiend team en de dynamiek die daarbij komt kijken.
  • Je houdt van de hectiek die hoort bij het organiseren van online events en weet ook dan het overzicht te bewaren, gestructureerd te werken en de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je bent flexibel en speelt op professionele wijze in op veranderingen.

Een motivatiebrief sturen hoeft niet! We leren je liever persoonlijk kennen.

Onze kernwaarden

Als je op vakantie gaat, neem je alleen het belangrijkste mee. Datgene wat bij je hoort, waar je ook bent en wat je ook doet.

Dit is wat wij altijd meenemen, voor iedere klant en bij elke opdracht:

Transparant
Resultaat vereist vertrouwen. En vertrouwen vereist een open en gelijkwaardige samenwerking. Waarin je zegt wat je echt bedoelt. Een echt verhaal met een heldere boodschap.

Resultaatgericht
We zijn niet vies van hard werken. We zetten alles op alles en geven niet op. We zijn namelijk pas tevreden als wij zelf trots zijn op het eindresultaat en onze klant zijn doel heeft bereikt.

Pragmatisch
We staan met twee benen op de grond. Wat we bedenken moet niet alleen een creatief idee zijn, maar ook een oplossing die wérkt.

Gedreven
Videocommunicatie is booming en dat vinden wij geweldig, want ons enthousiasme over de rijkdom van film is aanstekelijk en onze passie voor techniek grenzeloos. Voortdurend dagen we elkaar uit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En kijken we hoe we die kunnen inzetten om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.