https://www.youtube.com/watch?v=7Gg_947RYk8

Aanstekelijk enthousiasme en pure passie

Meer over Time Star Media

Vacatures

Over het bedrijf
Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. En waar nodig prikkelend. Dat kenmerkt onze visie op videocommunicatie. Maar niet alleen dat. Het zegt ook alles over onze mensen en de sfeer in ons team. En over de mensen die wij graag aan ons team zouden toevoegen. Ben jij een van hen?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Open solliciteren mag altijd,Stuur je motivatie en CV ter attentie van Natasja naar vacatures@timetospeak.nl.

Onze kernwaarden

Dit is wat wij altijd meenemen, voor iedere klant en bij elke opdracht:

Pragmatisch
Resultaat vereist vertrouwen. En vertrouwen vereist een open en gelijkwaardige samenwerking. Waarin je zegt wat je echt bedoelt. En doet wat je beloofd. Oplossingsgericht, flexibel en zonder twijfel.

Gedreven
De inzet van videocontent is steeds meer de toekomst en dat vinden wij geweldig, want ons enthousiasme over de rijkdom van videocommunicatiemiddelen is aanstekelijk en onze passie voor techniek en marketing grenzeloos. Voortdurend dagen we elkaar uit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en dat in te zetten voor onze samenwerkingspartners.

Creatief
Context en creatie maakt creatief: Doormiddel van de juiste vraag te stellen, achterhalen we het doel van de productie waardoor we door het juiste videocommunicatiemiddel in te zetten het gestelde doel bereiken en daarin gaan we voor het beste creatieve resultaat. Wat we bedenken moet niet alleen een creatief idee zijn, maar ook een oplossing die voor onze opdrachtgever en bij de doelgroep wérkt. We zijn namelijk pas tevreden als wij zelf trots zijn op het eindresultaat en onze klant zijn doel heeft bereikt.