https://www.youtube.com/watch?v=7Gg_947RYk8

Aanstekelijk enthousiasme en pure passie

Meer over Time Star Media

Echt. Lekker duidelijk. Doelgericht. En waar nodig prikkelend. Dat kenmerkt onze visie op videocommunicatie. Maar niet alleen dat. Het zegt ook alles over onze mensen en de sfeer in ons team. En over de mensen die wij graag aan ons team zouden toevoegen. Ben jij een van hen?

Vacatures

Voor Time to Speak zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor onze vestiging in Meppel. Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij van waarde te kunnen zijn binnen ons bedrijf? Neem dan ook zeker contact met ons op!  

Over het bedrijf
Time to Speak is hét full service evenementenbureau van Nederland voor de zakelijke markt en richt zich op de organisatie van online, hybride en live events mede dankzij de inzet van ons unieke timetospeak.online-platform. Op deze wijze blijven onze opdrachtgevers continu zichtbaar en delen zij hun communicatieboodschap of kennisoverdracht op unieke wijze met hun genodigden via ons online platform.

Ook voor de organisatie van een virtuele beurs, netwerkevent, muziekfestival, talkshow, tv-uitzending of productlancering weten opdrachtgevers ons te vinden. Daarin bieden wij onze opdrachtgevers een full service concept. Van videoproductie, regie, AV-techniek, studiolocatie, dagvoorzitters, artiesten en hospitality. Onze opdrachtgevers weten dat ze zichtbaar willen zijn; wij faciliteren dat voor hen. Dit doen we op dit moment met meer dan 35 medewerkers vanuit bijvoorbeeld onze Studio2, virtuele studio of studio’s op locatie door het hele land. Onze kantoren staan in Meppel en Heemstede.

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (backoffice): 24-40 uur / Meppel
Als administratief backoffice medewerker bij Time to Speak organiseer jij in ongeveer 2,5 dag de financiële administratie. Je boekt inkomende facturen en bonnen en zorgt dat deze op tijd betaald worden. Daarnaast zorg je voor de facturering van onze projecten en monitor je eventueel openstaande debiteuren. Naast deze administratieve taken ondersteun je de projectmanager met administratieve en secretariële backoffice taken rondom de events die we organiseren. Je werkt in één team met frontoffice en het directiesecretariaat.

JUNIOR TESTER/ FUNCTIONEEL BEHEERDER: 40 uur / Meppel
Test! Word jij gelukkig van het uitvoeren van testscripts, opzetten van testscenario’s en het inrichten van alles wat met testprocessen te maken heeft? Ben jij de functioneel beheerder die medewerkers alle ins en outs vertelt over Office365 en dat verder intern uitbreidt? Solliciteer dan nu als junior tester/functioneel beheerder!

SOFTWARE ENGINEER: 40 uur / Meppel
Word jij enthousiast van uitdagingen op het gebied van zowel front-end als back-end? Wil je meebouwen aan nieuwe applicaties of toepassingen die van een online, hybride of live evenement een unieke ervaring maken? Kun je overweg met moderne technieken, zoals Vue.js, Laravel PHP en PostgreSQL? Dan ben jij de software engineer die we zoeken!

ERVAREN ALLROUND AV-TECHNICUS: 40 uur / Meppel
Ben jij die allround AV-technicus, die alleskunner die overweg kan met de basics van licht, geluid en video? Ben jij voor onze events in de zakelijke markt de betrouwbare, technische en representatieve steun en toeverlaat waar we naar zoeken? Solliciteer dan nu op deze vacature!

ERVAREN WERKVOORBEREIDER AV-EVENTS: 40 uur / Meppel
Weet jij als geen ander dat een AV-project valt en staat met een goede werkvoorbereiding? Ken je de basics en denk je mee om elk project nog completer te maken? Zie jij uitdaging in veel verschillende type events, werken met een hechte groep collega’s en bijzondere producten? En heb je ervaring in een soortgelijke functie? Ga met ons in gesprek!

Voor al onze vacatures geldt: een motivatie via vacatures@timetospeak.nl is top. Een gesprek erna nog beter. Richt je sollicitatie aan Natasja,  zij brengt jouw boodschap bij de juiste collega.

Junior Tester/
Functioneel Beheerder

40 uur

Dit is wat je krijgt:
Je wordt onderdeel van een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een grote drive om als team prachtige online en hybride events te organiseren. Als Junior Tester/Functioneel Beheerder ga je zelfstandig en op professionele wijze te werk. Bij ons is veel ruimte voor nieuwe ideeën en denken we vooral in kansen.

Dit is wat je gaat doen:
Inmiddels zijn we live met een tweetal systemen dat online en hybride evenementen ondersteunt (timetospeak.online en online-alv.nl). Deze systemen zijn op basis van onze ideeën gebouwd als maatwerk. Als Junior Tester/Functioneel Beheerder voer je testscripts uit, help je met het opzetten van testscenario’s en assisteer je bij het goed inrichten van testprocessen. Je zult nieuwe versies/upgrades van het systeem coördineren en bij wijzigingen zorgen dat dit goed in het systeem wordt aangepast.

Naast het testwerk help je mee met de verdere inrichting van Office 365, want we willen optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden. Je denkt mee over de verdere invulling van onze IT-afdeling, adviseert gebruikers en beheert wijzigingen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, dus we horen graag welke ideeën jij hebt!

Hier herken jij jezelf in:

 • Initiatiefrijk, analytisch, besluitvaardig, flexibel en stressbestendig.
 • IT opleiding is een pre, liefst op hbo-niveau.
 • Je kunt goed omgaan met snel wijzigende prioriteiten.

Projectmanager

32-40 UUR

Functieomschrijving:
Als projectmanager bij Time to Speak organiseer je online, hybride of live events in de zakelijke markt. Je coördineert alle taken rondom het project en bent de schakel tussen de afdelingen redactie, content productie, techniek en externe leveranciers. Ook het offertetraject en de inkoop hoort bij je rol als projectmanager. Je zorgt ervoor dat alles tot in detail geregeld is en houdt intensief contact met je opdrachtgever. Als teamspeler stel je je flexibel op en ben je klantgericht. Je hebt oog voor detail en werkt daarbij georganiseerd.

Wij zoeken iemand met:
Minimaal 2 jaar werkervaring als projectmanager of eventmanager in zakelijke events
HBO werk/denk niveau
Digitale vaardigheden
Rijbewijs B
Een goede beheersing van de Nederlandse taal
Basisniveau Engels en Duits
Minimale beschikbaarheid van 32 uur, liever full-time

Wat bieden wij:

 • Een baan van 32 tot 40 uur
 • Een leuke organisatie met veel leuke collega’s
 • Veel kansen om jezelf te ontwikkelen
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Een goed salaris

Front Office

40 uur

Als front office medewerker ben je het eerste aanspreekpunt via mail en telefoon voor (potentiële) klanten.

Jouw profiel
Voor de functie van medewerker front office zoeken we een proactief en sociaal persoon die overzicht weet te bewaren. Je zorgt voor een optimale en spoedige afhandeling van vragen, meldingen en overige opmerkingen en verwijst klanten waar nodig door naar de juiste collega’s om een verzoek verder op te pakken.

 Aanvullende gevraagde competenties:

 • Je kunt overzicht bewaren en prioriteiten stellen.
 • Je bent administratief sterk, flexibel, sociaal en klantvriendelijk.
 • Je bent geduldig en servicegericht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Ervaring met front office werk is een pre.

Software Engineer

40 UUR
Ben jij de ervaren, gedreven software engineer die wij zoeken?

Dit is wat je krijgt:
Je wordt onderdeel van een jong en snelgroeiend bedrijf met een grote drive om als team prachtige online, hybride en live events te organiseren. Als Software Engineer krijg je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een dynamische organisatie. Je gaat werken in een ambitieus team waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en vooral gedacht wordt in kansen.

Dit is wat je gaat doen:

Word jij enthousiast van uitdagingen op het gebied van zowel front-end als back-end? Wil je meebouwen aan nieuwe applicaties of toepassingen die van een online, hybride of live evenement een unieke ervaring maken? Kun je overweg met moderne technieken, zoals Vue.js, Laravel PHP en PostgreSQL?

Dan is dit je kans om deel uit te maken van een snelgroeiend bedrijf dat events en IT combineert tot unieke concepten. Je denkt mee met collega’s over de verdere invulling van onze IT-afdeling waarbij ook veel ruimte is voor eigen initiatief.

Hier herken jij jezelf in:

 • Initiatiefrijk, analytisch, besluitvaardig en stressbestendig.
 • IT-opleiding is een pre, liefst op hbo-niveau.
 • Je bent flexibel en kan goed omgaan met snel wijzigende prioriteiten.

Onze kernwaarden

Als je op vakantie gaat, neem je alleen het belangrijkste mee. Datgene wat bij je hoort, waar je ook bent en wat je ook doet.

Dit is wat wij altijd meenemen, voor iedere klant en bij elke opdracht:

Transparant
Resultaat vereist vertrouwen. En vertrouwen vereist een open en gelijkwaardige samenwerking. Waarin je zegt wat je echt bedoelt. Een echt verhaal met een heldere boodschap.

Resultaatgericht
We zijn niet vies van hard werken. We zetten alles op alles en geven niet op. We zijn namelijk pas tevreden als wij zelf trots zijn op het eindresultaat en onze klant zijn doel heeft bereikt.

Pragmatisch
We staan met twee benen op de grond. Wat we bedenken moet niet alleen een creatief idee zijn, maar ook een oplossing die wérkt.

Gedreven
Videocommunicatie is booming en dat vinden wij geweldig, want ons enthousiasme over de rijkdom van film is aanstekelijk en onze passie voor techniek grenzeloos. Voortdurend dagen we elkaar uit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En kijken we hoe we die kunnen inzetten om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.