OVER ONS.

Maak kennis met het team van Time Star Media: gedreven contentmakers in hart en nieren. Maar even tussen ons: stiekem zijn we gewoon een stel creatievelingen boordevol energie voor het maken van spraakmakende content. Onze specialisten stellen zich graag aan je voor!

OVER ONS.

Maak kennis met het team van Time Star Media: gedreven contentmakers in hart en nieren. Maar even tussen ons: stiekem zijn we gewoon een stel creatievelingen boordevol energie voor het maken van spraakmakende content. Onze specialisten stellen zich graag aan je voor!

DIRECTEUR.

Wouter Taal is het brein en de drijvende kracht achter Time Star Media. De koers uitzetten, leiding geven en sparren met zijn collega’s: Wouter doet de hele dag niets liever. Waar hij zijn energie uit haalt?

Met een enthousiaste club mensen werken aan de meest fantastische projecten; dát is mijn drive!

Wouter Taal - Directeur & Projectmanager bij Time Star Media

PROJECTMANAGER.

Jouw steun en toeverlaat tijdens élk project: onze projectmanager. De project manager is exact op de hoogte van de stand van zaken en vormt hét aanspreekpunt tijdens lopende projecten. Hij of zij ondersteunt je van a tot z en schakelt de juiste specialisten in om jouw project tot een goed einde te brengen. Van concept tot final def. def.; succes verzekerd!

Patty Oenema - Projectmanager bij Time Star Media | Time Star Media - Creatieve contentmakers - Meppel

FRONT-OFFICE.

Schakel je ons in voor een klus? Grote kans dat het eerste contact via de front-office verloopt. Onze front-office medewerker weet precíes wat we in huis hebben en beantwoordt graag al je vragen. Ze voorziet je van deskundig advies en schakelt je door naar de juiste collega, zodat je meteen aan de slag kunt met jouw project! Haar nummer vragen? Niet nodig, hier heb je ‘m alvast: 085-2105118.

REDACTIE.

Maak kennis met onze redactie! Sociaal, creatief en een tikkeltje perfectionistisch; dat is onze professionele redactie in een notendop. De redactie denkt graag met je mee over het inhoudelijke programma van jouw video of podcast. Van het uitdenken van het creatieve concept tot het schrijven van het draaiboek, en van het afnemen van interviews tot het selecteren van de beelden of fragmenten; de redactie is van a tot z betrokken bij jouw project. Ons motto? “Hoe beter de voorbereiding, hoe krachtiger het resultaat!”

TEKSTSCHRIJVER.

Aan de slag met een video of podcast? Dan is onze tekstschrijver onmisbaar. Onze tekstschrijver denkt graag met je mee over de juiste tone of voice, helpt je bij het uitzetten van de verhaallijn én houdt zich bezig met het uitschrijven van scripts. Kortom; onze tekstschrijver zorgt ervoor dat jouw boodschap létterlijk overkomt!

Inge Eppinga - Creatieve vormgever bij Time Star Media

FOTOGRAAF.

Wist je dat je ons tijdens een videoproductie ook kunt inschakelen voor fotografie? Naast bewegende beelden maken wij namelijk ook talloze stilstaande beelden. Alleen als jij dat goed vindt natuurlijk! Onze fotograaf maakt unieke en persoonlijke beelden die je later op verschillende manieren kunt inzetten. De foto’s van je eigen content kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je website, nieuwsbrief of voor op social media. Onze fotografen werken met professionele apparatuur en schieten creatieve en vakkundige beelden tijdens de opnames. Zo makkelijk is content nog nooit gemaakt!

Audio-operator met boom-microfoon die geluid opneemt tijdens een opname.

GRAFISCH VORMGEVER/
ANIMATOR.

Op zoek naar onze grootste creatieveling? Die vind je in ons team van grafisch vormgevers. Met gebruik van video, animatie, grafische vormgeving en muziek creëren zij de mooiste verhalen. Of het nu gaat om een op maat gemaakte animatie van concept tot eindproduct óf om een een ‘los’ visueel onderdeel binnen een videoproductie; onze grafische vormgevers gaan graag voor je aan de slag. In Adobe natuurlijk, geen geklungel met Paint ;-).

AUDIO-OPERATOR.

Meet onze audio-operator! Een audio-operator is letterlijk één en al oor. Het doel? Een optimale geluidsweergave tijdens het opnemen van een video of bijvoorbeeld podcast. Goed geluid is belangrijk, omdat het bijdraagt aan de uiteindelijke beleving van het eindresultaat. Zo weet je zeker dat het geluid áltijd in orde is!

REGISSEUR.

Gaan we aan de slag met een complexe productie? Dan is onze regisseur erbij betrokken. Deze regisseur gaat mee tijdens de opnames, neemt de leiding op de set én zorgt ervoor dat alle spullen en figuranten op de juiste plek zijn. Zijn of haar belangrijkste taak? Het bewaken van het script en de inhoud tijdens een draaidag, zodat jouw wensen continu centraal blijven staan!

EDITOR.

Tijdens de montage gaat onze editor aan de slag met het ordenen, samenvoegen en verbeteren van het ruwe beeldmateriaal. De editor schaaft net zo lang aan de beelden totdat er een goedlopend verhaal ontstaat met mooie beelden en soepele audio overgangen. Ook voegt hij of zij achtergrondmuziek, ondertiteling en graphics toe. En zoals het een ware perfectionist betaamt, stopt de editor pas als de video van begin tot eind klopt. Zélfs op vrijdagmiddag!

CAMERA-OPERATOR.

Licht, camera, actie! Onze camera-operators zijn tijdens de opnames helemaal in hun element. Als videofanaten met passie voor beeld weten ze precies hoe ze de juiste shots kunnen maken. Aan de hand van een draaiboek en shotlist zorgt de camera-operator ervoor dat élk shot klopt, van begin tot eind. Het belangrijkste doel? Het leveren van kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal dat precíes aansluit bij jouw wensen!