PODCAST OPNEMEN.

Laat van je horen

Een podcast opnemen voor jouw bedrijf of organisatie? Goed idee! Een podcast is het juiste middel om jouw doelgroep op een laagdrempelige manier aan te spreken. Een krachtige podcast boeit, informeert en verbindt.

PODCAST OPNEMEN ONGEHOORD EFFECTIEF

In de trein, op de fiets of tijdens de lunch: een podcast luisteren kan bijna altijd en overal. Juist daardoor is een podcast een van de meest krachtige vormen van content. Bovendien is een podcast ook dé manier om mensen te laten horen dat jij met jouw bedrijf een autoriteit bent binnen je vakgebied. En wist je dat je een podcast kunt inzetten voor interne communicatie én voor externe communicatie? Dat maakt een podcast een veelzijdige vorm van content!

Podcast opnemen en monteren.

Wil je graag een podcast opnemen en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij begeleiden je graag bij elke stap in het proces. Of het nu gaat om het selecteren van boeiende onderwerpen, het bepalen van het beste format óf puur om het opnemen en editen; je bepaalt zelf welke ondersteuning je nodig hebt. Niks moet, alles mag!

De FilmAmbassade podcast.

De podcast voor en door film liefhebbers.

Elke aflevering richten we onze schijnwerpers op een nieuwe film en praten we na over diverse onderwerpen. Dat doen we aan de hand van een film die je kan kijken bij Luxor Cinemas. De podcast is gemaakt in samenwerking met: Steven de Jong bekend regisseur, Albert Jan Vos en Tom Kikkert van Luxor Cinemas, Wouter Taal van Studio2 en Time Star Media.

Beluister onze eigen podcast: Time to Talk.

Wist jij al dat we samen met Time to Speak een eigen podcastserie hebben? In deze serie komen diverse onderwerpen aan bod over events, content, marketing, techniek en IT. Kortom middelen die je in kan zetten om beter bekeken, beluisterd en gehoord te worden.