IJZERSTERKE WEBINARS.

Verbind en communiceer via een webinar.

Een webinar is een van de meest efficiënte methodes om kennis naar je doelgroep te brengen. Als je zoveel mensen online op bezoek krijgt, wil je natuurlijk perfect en verzorgd overkomen. Daar helpen wij bij! Je kunt het natuurlijk zelf organiseren, maar dit kan uitdagend zijn. Er zijn talloze software-opties en complexe technische aspecten. Pak het professioneler aan door jouw webinar samen met ons te organiseren. Op welk aspect je ook ondersteuning zoekt, wij kunnen je helpen!

UITGANGSPUNT VAN EEN WEBINAR

Een webinar is in feite een presentatie die online gegeven wordt. Vaak voorgezeten door een of meerdere hosts en eventueel aangevuld met sprekers. Het doel is vaak om kennis over te brengen naar jouw doelgroep. Die kennis kan gericht zijn op training, interne communicatie, marketing of het kan gaan om een online event. Wat het doel ook is, wij staan klaar om je te ondersteunen.

De Kracht van webinars

In een tijdperk waarin technologie onze manier van communiceren voortdurend herdefinieert, biedt een webinar een frisse en directe manier om verbinding te maken. De voordelen zijn talrijk. Met webinars kun je in realtime een wereldwijd publiek bereiken, waardoor barrières van tijd en afstand worden weggenomen.

Communiceer live met uw publiek. Dit kan variëren van real-time polls en Q&A-sessies tot geïntegreerde socialemedia-interacties.

Bereik grote groepen (wereldwijd) via je webinars, je bent niet gebonden aan locatie grootte of afstand.

Wij hebben een eigen platform met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden en werken daarnaast ook met Teams, Zoom, LinkedIn, Vimeo, Facebook en meer. We kijken samen naar het perfecte platform voor jouw doelgroep.

Webinars bereiken meer mensen met minder middelen. Doordat je geen reisbewegingen hebt, is het webinar een groen alternatief voor een training. Daarnaast verspil je geen kostbare tijd van je medewerkers of klanten.

Ondersteuning op elk gebied.
Wij bieden van A tot Z-ondersteuning. Dit houdt in dat we naast technische ondersteuning ook ondersteuning bieden op organisatorisch gebied. We bieden de mogelijkheid voor accreditatie en geavanceerde data-analyse. Daarnaast kunnen wij, wanneer gewenst, een script opstellen zodat je niet voor onverwachte situaties komt te staan. Je kunt zelf kiezen waar je mee geholpen wilt worden.

Webinar op locatie.
Wij zenden niet alleen uit vanuit onze studio, maar ook op locatie. Wij zijn in staat om vanaf elke gewenste plek uit te zenden, met de hoogwaardige kwaliteit die je van ons gewend bent.

De juiste Huisstijl.
Uw webinar verdient een professionele uitstraling. Met onze contentcreatie, variërende titelbalken en pakkende bumpers en intro’s, geven we uw webinar een unieke en herkenbare identiteit.

Benut de content van je webinar effectief.
Jouw webinar wordt opgenomen en bewaard. Daardoor creëer je in korte tijd een schat aan content. Deze kun je op heel veel manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een podcast, korte snippets op social media of je stelt de webinar op je website ter beschikking nadat je klant haar gegevens heeft achtergelaten. Zo haal je maximaal rendement uit je uitzending.

Onze studio:
Onze studio is voorzien van het beste audiovisuele apparatuur, verlichting en geluid. Jij hoeft alleen nog maar aan te schuiven! Boek gelijk een afspraak of neem vast een kijkje

Ontdek de mogelijkheden van onze studio

Ben je klaar om blijvende indruk te maken?
Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets onvergetelijks creëren!

Contact