Studio Meppel.

Maak kennis met onze adembenemende opnamestudio!


Hier vind je alles wat nodig is voor een professionele uitzending; van een grote gesprekstafel en tientallen camera’s tot kleedkamers, studioverlichting en complete regie. Dat maakt onze ‘studio’ dé plek voor het opnemen en uitzenden van hoogwaardige videocontent. Tv-studio met oneindige mogelijkheden

WEBCASTS, BEDRIJFSFILMS EN LIVE-UITZENDINGEN

Onze modern ingerichte studio leent zich perfect voor het opnemen van webcasts, bedrijfsfilms en live-uitzendingen. Maar je huurt de opnamestudio ook voor het streamen van online vergaderingen, seminars én het opnemen van podcasts. Liever een talkshow met live muziek of een vermakelijke pubquiz met greenscreen-effecten?
Tof idee, wij regelen het voor je!

Waar creativiteit en technologie samenkomen

Onze studio, gelegen in het centrum van Meppel, is een plek waar innovatie en creativiteit perfect samenkomen. Deze ruimte is niet zomaar een studio; het is een canvas voor dromen, een podium voor visie en een technologisch wonder voor alles wat met broadcasting te maken heeft. Of je nu van plan bent een levendig online evenement te organiseren, een overtuigende bedrijfsfilm op te nemen, of gewoon op zoek bent naar de ideale locatie voor een hybride vergadering, onze studio heeft alles wat je nodig hebt.

Onze studio is een knooppunt van technologie en design, uitgerust met geavanceerde camera’s, microfoons en studioverlichting. Met een groot scala aan mogelijkheden kunt u de setting customizen voor tv-kwaliteit opnames.

Of het nu gaat om online webcasts, live bijeenkomsten of hybride events, onze studio is flexibel genoeg om aan al uw behoeften te voldoen.

Van bedrijfsfilms en live-uitzendingen tot online seminars en podcasts, onze studio is klaar voor elke uitdaging. Wilt u experimenteren met live muziek of greenscreen-effecten? Laat het ons weten en wij maken het mogelijk!

Wij zijn trots op de onberispelijke beeld- en geluidskwaliteit die onze studio, ondersteund door topmerken en ervaren technici kan bieden.

Pas de studio aan uw wensen aan met aanpasbare verlichting, kleuren en decor. Dankzij de geïntegreerde tv-schermen kunnen toeschouwers vanuit verschillende hoeken meegenieten.

Ons team van professionals staat klaar om uw visie tot leven te brengen, van redacteurs en regisseurs tot AV-specialisten en cameramensen. U kunt vertrouwen op onze jarenlange expertise om uw evenement of opname tot een succes te maken.

Eindeloze mogelijkheden.

Onze opnamestudio kun je vergelijken met de tv-studio’s zoals je die in Hilversum ziet. Het plafond is voorzien van een complete rigging, zodat het verplaatsen of toevoegen van lampen snel geregeld is. Ook de positie van de camera’s kun je naar wens aanpassen. Kortom: de mogelijkheden met beeld, licht, geluid en decor zijn eindeloos. In combinatie met onze ruim uitgeruste drankenbar, privékleedkamers en visagie zijn alle faciliteiten aanwezig voor een prettige studio-ervaring! Ook handig: je combineert een dagje in de studio moeiteloos met een lekkere lunch of diner in The Green Room of aansluitend feestje in The Cloud!

Wil jij een uitzending opnemen en lijkt onze studio jou de perfecte plek? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ben je klaar om blijvende indruk te maken?
Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets onvergetelijks creëren!

Contact