ACTUEEL.
NIEUWSBRIEF JUNI 2022:

Podcast opnames bij Studio2 in Meppel

DE VERSCHILLENDE DISCIPLINES BINNEN TIME STAR MEDIA.

Onze eigen podcastserie: Time to Talk

Met trots presenteren wij onze eigen podcast, Time to Talk! In deze serie komen diverse onderwerpen aan bod met betrekking tot events, content, marketingtechniek en IT. Kortom, alle middelen die je in kan zetten om beter bekeken, beluisterd en gehoord te worden. Wouter Taal gaat in gesprek met professionals van de Time to Speak Group, maar ook met andere experts. In de eerste aflevering gaat hij in gesprek met podcast expert en Marketing Director van Time Star Media Patty Oenema over het belang én meerwaarde van een goede podcast.

Project uitgelicht:Het NVVB Congres.

Het NVVB congres is een vertrouwd project om weer onze bijdrage aan te mogen leveren. Samen met onze collega’s van Time to Speak en Sem Productions hebben we een naadloze ervaring van showtechniek, projectmanagement, regie en content verzorgd. Gedurende de twee dagen dat het congres duurde maakten we opnames van alle programmaonderdelen, zodat we onder andere de volgers van de Nederlandse vereniging voor Burgerzaken op LinkedIn op de hoogte konden houden van alles wat er die dag gebeurd was.

Aftermovies monteren en ondertitelen we direct op locatie, zodat we zeker weten dat we in het momentum van het event blijven en daarmee creëren we een enorm bereik! Zo ook bij het NVVB Congres. Voorafgaand aan dit congres hebben we de contentstrategie bepaald en door middel van scripts en shotlists is de look en feel van de video’s bepaald. We hebben niet alleen content gemaakt voor de aftermovie, maar bijvoorbeeld ook waardevolle beelden gedraaid voor het volgende event. Zo namen we met dagvoorzitter Astrid Joosten alvast een vooraankondiging op van het congres in 2023 waar we nu alweer zin in hebben!

In de spotlights: Redacteur Albertine.

Ruim 16 jaar werkte Albertine in Hilversum, mídden in de TV-wereld. Daar deed ze veel ervaring op die ze nu inzet als redacteur bij Time Star Media én Time to Speak.

”De overstap vond ik best spannend. Het is een compleet andere wereld. Maar wat bén ik hier op mijn plek. De sfeer is geweldig en ik krijg veel waardering van klanten en collega’s.”
Ook de grote mate van vrijheid ervaart Albertine als bijzonder. Zo werkt ze bijvoorbeeld regelmatig als opnameleider, producer of regisseur op locatie. ”Die vrijheid en afwisseling vind ik heerlijk! Maar ik ben én blijf natuurlijk hoofdzakelijk redacteur!”

* Time to Speak is net als Time Star Media onderdeel van de Time to Speak Group

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: