MKB SERVICEDESK

ANIMATIE EN VIDEO

Wij hebben de afgelopen jaren regelmatig samengewerkt met MKB Servicedesk. In opdracht van MKB Servicedesk maakten wij onder andere een animatie over de Toekomstcheck.

ANIMATIE TOEKOMSTCHECK
MKB Nederland ontwikkelde een handige tool voor ondernemers ‘De Toekomstcheck’, waarin ondernemers binnen vijftien minuten inzicht krijgen in hun liquiditeitspositie voor de komende twaalf maanden.
Veel ondernemers hebben in de coronaperiode schulden opgebouwd en ondanks dat de economie weer in de lift zit, zijn de financiële zorgen van de ondernemers niet meteen verdwenen. Een actueel thema, waar MKB Servicedesk op inspeelt met specifieke content. Dat vraagt om snel schakelen, iets waar wij graag bij helpen. In dit geval met een animatievideo. Onze grafisch ontwerper maakte de basis voor de video, die door onze videospecialisten is verwerkt tot een verhelderende video.

Onze grafisch vormgever heeft de ontwerpen voor de animatie gemaakt en onze videospecialist heeft ervoor gezorgd dat deze ontwerpen verwerkt werden tot een video.

MKB Servicedesk - Snel inzetten op actueel thema met animatievideo door Time Star Media
Animatie laten maken voor MKB Toekomstcheck door Time Star Media

Animatie die inspeelt op een actueel thema

MKB Toekomstcheck - Handige tool voor ondernemers in animatievideo door Time Star Media
MKB Toekomstcheck - Handige tool in animatievideo door Time Star Media | Time Star Media - Creatieve contentmakers - Meppel

LOUWMAN BEDRIJFSWAGENS
WERKEN MET DIESELMOTOREMISSIE
Bij Louwman Dealer Group in Den Bosch hebben we een bedrijfsfilm opgenomen op ten behoeve van een webinar over veilig werken met gevaarlijke stoffen. We vroegen Louwman naar hun kijk op veilig werken met dieselmotoremissie in de garagebranche.

Tijdens de interviews lag de focus met name op de maatregelen die bij Louwman worden genomen om de blootstelling aan dieselmotoremissie zo laag mogelijk te houden. Zo werken ze bij Louwman in de garage bijvoorbeeld met korte aanrijdroutes, waardoor er niet lang met draaiende motor gereden hoeft te worden. Dit leverde een bijzonder informatieve video op waarin op een krachtige manier duidelijk wordt welke praktische oplossingen en maatregelen Louwman inzet om risico’s te beperken.

Naast het filmwerk op de dag zelf, hebben wij ook het script geschreven voor deze video. Deze video is getoond tijdens het webinar ‘Werk jij binnen jouw bedrijf veilig met gevaarlijke stoffen?’, dat werd geïnitieerd door MKB Servicedesk en OOMT.

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm voor Louwman Dealer Group

Script

Bedrijfsfilm opnemen voor webinar over veilig werken met gevaarlijke stoffen

Webinar

Bedrijfsfilm voor webinar over veilig werken met gevaarlijke stoffen