ACTUEEL.
NIEUWSBRIEF JULI 2023:

Onze eigen customer journey in een paar minuten!

Wat doen wij eigenlijk? Veel mensen weten dat we prachtige content creëren, maar het proces achter de schermen blijft soms wat onduidelijk. Zelfs voor degenen met wie we nauw samenwerken.

Om precies te laten zien hoe wij die mooie content maken, hebben we een video gemaakt die je meeneemt door de verschillende stappen van het proces. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar het perfecte proces en zijn samen met jullie, onze klanten, tot deze customer journey gekomen. We zijn erg benieuwd naar jullie reactie op deze video!

Klik op start om de video te bekijken.

“Lijkt je dit ook handig voor jouw bedrijfsproces? Neem dan even contact met ons op, we weten nu hoe het moet!”

Neem contact met ons op!

Geen zomerstop voor ons.

Bij Time Star Media nemen we geen zomerstop. Terwijl velen van jullie genieten van welverdiende vakanties, werken wij door aan verschillende projecten. Deze zomer werken we onder andere aan: een bijzondere documentaire voor Oranjeborg, wekelijkse aftermovies op verschillende evenementen, natuurlijk zijn we aanwezig bij de Donderdag Meppeldag en filmen we diverse projectvideo’s voor WBF Meppel.

Heb jij al plannen klaarliggen voor na je vakantie? Wacht dan niet langer en neem nu al contact met ons op! We staan te popelen om met je mee te denken, een offerte op maat voor je op te stellen en zelfs alvast een datum in de agenda te prikken. Op die manier kun je direct na je vakantie vol energie van start gaan met jouw projecten!

Geniet van de zomer en wij wensen je een fijne vakantie toe!

Namens het team van Time Star Media

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: