PEC ZWOLLE, HET KLOPPEND HART.

DE CLUB IS HET KLOPPEND HART VAN DE REGIO. HET BRENGT MENSEN SAMEN.

Deze visie werd gedeeld en omarmd in een vruchtbare samenwerking tussen PEC Zwolle en Time Star Media. Onze samenwerking werd aangewakkerd door onze gemeenschappelijke liefde voor kunst, sport, passie en poëzie. Regio Zwolle United (RZU) heeft ons benaderd om een aangrijpende en indrukwekkende video te produceren die de essentie van hun identiteit belicht. Onze missie was het versterken van de banden tussen de regio, de club, de stakeholders en de fans door middel van een krachtige visualisatie van regionale kracht, gekoppeld aan een boodschap van hoop, vertrouwen en eenheid.

In overleg met RZU hebben we een strategie ontwikkeld voor deze video. We wilden de kernwaarden van RZU tot leven brengen in een visueel indrukwekkend kunstwerk, vastgelegd in een dynamische video. Bij het samenstellen van het script hielden we rekening met de principes die RZU drijven: maatschappelijke betrokkenheid, economische kracht, ontzorging en facilitering.

Onze video toont Gilbert van Graffiti For You in actie, terwijl hij een uniek kunstwerk creëert – ‘Ons kloppend hart’, prominent geplaatst in het stadion van PEC Zwolle, een plek die fans routinematig passeren bij het aanmoedigen van hun club.

Samen met RZU hebben we ook de ‘spoken word’-tekst samengesteld, die later werd ingesproken door PEC Zwolle’s aanvoerder, Bram van Polen. Deze tekst vat de kernwaarden en maatschappelijke invloed van PEC Zwolle samen.

De filmbeelden van de totstandkoming van het graffiti-kunstwerk, scènes met Bram van Polen, en de voice-over zijn samengevoegd met beelden van de regio en historisch materiaal van PEC Zwolle. Dit leidde tot een inspirerende video die de visie van Regio Zwolle United uitstekend tot uitdrukking brengt. We zijn er trots op dat we hebben mogen bijdragen aan het verdiepen van de band tussen de club en de regio.

Vruchtbare samenwerking

Krachtige visualisatie

Kernwaarden samengevat