ACTUEEL.
NIEUWSBRIEF MAART 2022:

Meer dan alleen video’s: Podcast opnemen

MEER DAN ALLEEN VIDEO’S.
Podcast opnemen

Hé, waar is het beeld? Boeiende verhalen hebben niet altijd een beeld nodig. De afgelopen periode hebben we verschillende podcasts mogen verzorgen en dat is ons én onze klanten zo goed bevallen dat we dit vaker gaan doen, podcasts! Dit kan op een zelfgekozen locatie of in één van onze studio’s. Krachtige inhoud gecombineerd met een goede grafische vormgeving, wij denken in alles met je mee.

Jouw eigen podcast opnemen of wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op.

Paula Veldman - Managing Director - Time Star Media.

Even voorstellen: Paula.

Managing director Paula staat altijd ‘aan’. Ze is nuchter en werkt hard. Bij Time Star Media houdt ze supervisie en zorgt ze dat de planning en productie goed georganiseerd zijn.

‘Ik werk met veel plezier bij Time Star Media! Ik haal ontzettend veel energie uit het ontmoeten van nieuwe en bestaande klanten en hun

ideeën om te zetten in concrete plannen, scripts en opnamemomenten. Het leukste is natuurlijk als de klant tevreden is met datgene wat we hebben opgeleverd en ons hier vaker voor vraagt! Naast werken vind ik het heerlijk om te sporten. Hardlopen en yoga, niks is mij te gek. Ik hang hier zelf graag een doel aan op door mezelf in de schrijven voor verschillende wedstrijden. Voor nu staat de Dam tot Dam loop hoog op mijn lijstje. Verder word ik blij van de heerlijke lentezon, het maken van borrelplanken en reizen. Kaapverdië is hierbij tot nu toe mijn favoriet, maar wie weet veranderd dat in de toekomst!’

Het schrijven van een goed videoscript.
Een script is veel méér dan een simpele tekst ter ondersteuning van je video; het is dé blauwdruk waarmee je je verhaal structuur, focus en inhoud geeft. Maar wij begrijpen als geen ander dat het schrijven een goed videoscript ontzettend lastig kan zijn. Daarom helpen wij jou graag op weg met 5 tips waar je op moet letten tijdens het schrijven van een videoscript.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: