SMEETS

BEDRIJFSVIDEO MET MEERDERE LAGEN

Als een bedrijf als Smeets Bouwmanagement en -advies je vraagt een bedrijfsvideo met meerdere doelen en lagen te bouwen, dan moet je als content creator wel even aan de bak. Maar door de heldere vraag van Smeets goed in kaart te brengen, heeft Time Star Media ook deze opdracht tot een succesvol einde gebracht.

Smeets wil een bedrijfsvideo waarin het nieuwe bedrijfspand, de medewerkers en de brede kennis en expertise van die medewerkers naar voren komen. Wij vertaalden die wens naar een helder script en bijbehorende shotlist. Zo maakten wij onze opdrachtgever vooraf duidelijk hoe wij de opzet en realisatie van deze bedrijfsvideo voor ogen hadden. Een heldere basis waarmee we bijna meteen van start konden.

Het script bracht ons camerateam langs een aantal verschillende bouwprojecten, woninginspecties en natuurlijk het nieuwe bedrijfspand van deze opdrachtgever. De combinatie van mooie shots en interviews met medewerkers maakt deze montage tot de complete en veelzijdige bedrijfsvideo waar de opdrachtgever om heeft gevraagd.

Bedrijfsfilm met mooie shots en interviews voor Smeets Bouwmanagement en -advies

Content
creator

Smeets Bouwmanagement en -advies - Bedrijfsfilm met diverse doelen - Laat Time Star Media uw bedrijfsfilm maken

Veelzijdige
bedrijfsvideo

Bedrijfsfilm voor Smeets Bouwmanagement en -advies

Helder
Script