3D ANIMATIE ALUMAX TENDERSLOEP 800

VAN TEKENING TOT REALITEIT:

ALUMAX TENDERSLOEP 800 TOT LEVEN GEBRACHT MET SPECTACULAIRE 3D-ANIMATIE.

Hoe verkoop en presenteer je een sloep die nog niet gebouwd is? Met deze vraag en een tekening van de architect kwam Alumax bij Time Star Media. Alumax bouwt en ontwerpt al 20 jaar verschillende modellen aluminium boten. Naast sloepen en tenders voor de particuliere markt bouwen zij ook ‘boten op maat’ voor zakelijke klanten zoals havendienstboten, watertaxi’s, werkboten en rondvaartboten.
Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum lanceerde Alumax de Tendersloep 800, Een onverwoestbare sloep van 8 meter die van alle gemakken is voorzien.

In het voorgesprek bespraken we de wensen van Alumax en creëerden een spectaculaire verkoopbevorderende 3D-animatie waarin alle unieke eigenschappen van de Tendersloep 800 naar voren komen. De 3D-animatie laat potentiële klanten en belanghebbenden zien hoe de sloep eruit zal zien wanneer deze voltooid is en benadrukt de verschillende mogelijkheden en voordelen die het biedt.

De kracht van de 3D-animatie van Time Star Media ligt in de gedetailleerde en realistische weergave van de Tendersloep 800. De animatie toont de sloep vanuit verschillende hoeken en laat zien hoe de sloep kan worden gebruikt en gepersonaliseerd om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Realistische 3D-animatie

Gedetailleerde weergave

Verkoop
bevorderend