ACTUEEL.
NIEUWSBRIEF MEI 2024:

Bloeiende updates van
Time Star Media

Laten we samen terugblikken.
Terwijl de zon steeds vaker gaat schijnen en de bloemen hun prachtige kleuren laten zien, zijn wij bij Time Star Media druk bezig met het ontkiemen van nieuwe projecten.

Pienter aan de slag:

Bij Time Star Media geloven we in het bundelen van krachten om de beste resultaten te behalen. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met onze partner Pienter! Met hun brede kennis van onlinemarketing en onze flinke dosis kennis en ervaring in het maken van sterke video’s kunnen wij elkaar versterken! Door deze samenwerking kunnen wij onze content effectiever inzetten en ondersteunen wij Pienter met het nog beter in beeld brengen van hun klanten.

Zo hebben we al een volledig plan uitgestippeld om voor jouw bedrijf nieuwe medewerkers te vinden. Benieuwd naar de manier waarop we dat doen?
Wij vertellen je er graag meer over:

Kijk met ons terug op NVVB

Een week vol lange dagen en hard werken, maar allemaal voor heel veel moois! In april was weer het jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken. Met dit jaar een extra speciale editie want NVVB bestaat 30 jaar!
Samen met het Time to Speak team hebben we de volledige licht- en eventtechniek verzorgd. Een van de hoogtepunten was het indrukwekkende beeld op het dak van de zaal, wat we gerealiseerd hebben met behulp van 8 projectoren.

Daarnaast hebben we gezorgd voor diverse drukwerkmaterialen, waaronder feestelijke vlaggetjes en banners vol met foto’s van de afgelopen 30 jaar. Ook hebben we een uitgebreide tijdlijn van de afgelopen 30 jaar gemaakt, die op de ramen waren geplakt als een bron van herkenning.

In de wereld van Webinars…

Even heel simpel: een webinar is een online presentatie. Er zijn eindeloos veel vormen te bedenken hoe je een webinar kan geven, maar het meest bekend is een presentator achter een desk met een PowerPoint. Daar helpen we je ook graag mee, maar liever bedenken we samen iets passends dat nog beter communiceert en waarmee je jouw doelgroep écht bereikt.

Benieuwd? Bekijk dan deze video op onze website:

Volg ons op de socials!

Wil je niks missen, en op de hoogte zijn met wat wij allemaal wel niet doen? Volg ons dan op de socials. Wij zijn te vinden op LinkedIn, Instagram en Facebook.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: