ACTUEEL.
NIEUWSBRIEF DECEMBER 2023:

Terugblik 2023

Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! Stiekem zitten we alweer met ons hoofd in de voorbereidingen voor januari, maar we willen ook even terugblikken op wat hoogtepunten van het afgelopen jaar.

NVVB Wervingscampagne

Omdat in 2014 de paspoorten van vijf naar tien jaar geldigheid zijn gegaan komt er in 2024 een piek in aanvragen voor nieuwe paspoorten bij de gemeentes. Daar is extra personeel voor nodig, en daarom riep de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken onze hulp in. We dachten mee over een campagne en ontwikkelden een verrassende film die laat zien hoe het is om op burgerzaken te werken.

Lees Meer

Moore MKW Webinars

Samen met Time to Speak en SEM Productions hebben we ook dit jaar weer heel veel mooie webinars mogen verzorgen vanuit onze eigen Studio2.

De webinar sessie voor Moore MKW was ook zo’n succesverhaal. Zonder overbodige reiskosten snel en efficiënt video content bij de doelgroep krijgen. Dat is waar webinars bij uitstek geschikt voor zijn. Als je ook eens een kijkje wilt nemen in onze studio dan ben je volgend jaar altijd van harte welkom!

Klik hier om alvast de sfeer te proeven!

Ik kan het punt! Documentaire

In juni reisden we af naar de Mont Ventoux om daar vijf bewoners van zorginstelling Oranjeborg te volgen tijdens de beklimming van de kale berg. Deze tocht was echter niet alleen een sportieve prestatie maar stond ook symbool voor de beproevingen in hun leven. We kwamen met meer dan 100 uur beeldmateriaal terug en maakten een creatief product waar we enorm trots op zijn.

Stellingwerf College Promotievideo

Voor elke school is het een uitdaging om groep 8 leerlingen te overtuigen om naar hun middelbare school te komen video is hét middel om te laten zien wat de sfeer is en daar mochten we het stellingwerf college mee helpen.

Dit project hebben we uitgevoerd samen met Pienter. Pienter is een Fullservice Online Marketingbureau. Volgend jaar gaan we hierin meer samenwerken omdat we willen meedenken over hoe onze content het beste tot zijn recht komt met online marketing.

Bedankt voor
een geweldig jaar!

Tot slot willen we graag onze waardering uitspreken voor het voortdurende vertrouwen en samenwerking. Time Star Media zou niet zijn wat het is zonder onze mooie klanten en de fijne mensen die daar werken.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: