BOLKESTEIJN IN FÉCAMP

BEDRIJFSVIDEO OP HET RITME VAN DE FRANSE GETIJDEN

Frankrijk bouwt in de komende jaren verschillende windmolenparken voor de Atlantische kust. Om de opgewekte stroom naar het vaste land te transporteren moet er heel wat werk verricht worden. Werk waar ook de Hoogeveense Bolkesteijn Group bij ingeschakeld is.

Grote machines, stoer werk en afwisselende locaties. We werken graag voor de bouw en infra, omdat het altijd interessant is. Gewapend met camera, veiligheidsmiddelen en onze drone reisden wij naar het Franse Fécamp om de mensen van de Bolkesteijn Group op locatie te volgen.

En net als de mannen daar draaiden we mee op het ritme van de Franse getijden. We combineerden sfeervolle camerabeelden van het werk met imponerende droneshots als overzicht van de locatie en de omgeving en timelapsebeelden om de voortgang in beeld te brengen.

Het resultaat is een stoere bedrijfsvideo, waarin te zien is waar de Bolkesteijn Group in uitblinkt. In strijd met weer en wind én de getijden leggen de medewerkers een grote strook oeverbekleding van zware natuursteen aan, metselen zij een forse kademuur opnieuw op en herstellen ze afgegraven wegverhardingen.

Bouw en infra

Timelapse

Strijd met elementen