https://www.youtube.com/watch?v=O7D9-o6jpCw&list=PLSD38wHeAeAVt-VCDQJLtUxqTBbKgxO5D&index=19&t=0s

Videocampagne

Vertel je verhaal online

Waarom een videocampagne laten maken?

Merkbekendheid

Heel geschikt om de merkbekendheid en merkbeleving van je bedrijf of organisatie te vergroten.

Zichtbaarheid

Een online videocampagne verbetert je online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Beïnvloeding

Eén video is inzetbaar op verschillende online kanalen. Hierdoor kun je gericht de juiste doelgroepen aanspreken.

Actie

Videocampagnes kunnen goed worden gebruikt om de kijker aan te zetten tot actie.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Hoe begin je aan een videocampagne?

Het maken van een videocampagne start met bepalen van doelstellingen en doelgroepen. Wat wil je bereiken? Tot wie richt je je? Wat is de kernboodschap en welke call-to-action koppel je aan je campagne? Is het plan van aanpak eenmaal duidelijk, dan gaan we aan de slag met de vervolgstappen. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle onderdelen van de campagne goed op elkaar zijn afgestemd.

> Hoe ziet een videocampagne eruit?

Een videocampagne bestaat meestal uit een serie video’s. Animatie kan onderdeel uitmaken van de video’s. Elke video binnen de serie heeft zijn eigen doel. Afhankelijk van de overall doelstelling en de doelgroep is de eerste video vaak gericht op het communiceren van je merkidentiteit, terwijl de volgende video’s laten zien wat je je doelgroep te bieden hebt. Belangrijk in de campagne is de koppeling van calls-to-action aan de video’s. Wat wil je dat je doelgroep doet na het bekijken van de video?

> Waarom zijn videocampagnes en sociale media een goede combinatie?

Sociale media maken het mogelijk om je campagne in te richten op een specifieke doelgroep. De targeting-opties zijn onder te verdelen in locaties, demografie, interesses en gedrag. Zo kun je ervoor zorgen dat je boodschap bij de juiste persoon terechtkomt. Het is daarbij belangrijk om niet in hokjes te denken, maar de eindgebruiker steeds voor ogen te houden. De meeste mensen bewegen zich immers op verschillende sociale media.

Duizelt het je vanwege de enorme mogelijkheden van videocampagnes op sociale media en weet je niet welke kanalen je moet kiezen? Wij ondersteunen je met een plan waarin we – met het doel en de doelgroep voor ogen – kijken welke socialemediakanalen voor jou interessant zijn, hoe je je boodschap het beste kunt overbrengen aan deze doelgroep, welke tone-of-voice het beste past, welke call-to-action je aan je boodschap koppelt enzovoort.

Bekijk ons werk

Veiligheid is vakmanschap

Wij maken pesten op de werkvloer bespreekbaar

Hoe breng je deze biologische make-up aan?

Bekijk meer