https://www.youtube.com/watch?v=YgNiZjDZx7w&feature=youtu.be

Video in social media-marketing

Laat je zien op social media

Waarom video inzetten in socialmedia-marketing?

Groei

De inzet van video op sociale media groeit explosief.

Netwerk

Als mensen je video delen, kun je makkelijk veel mensen buiten je netwerk bereiken.

Boodschap

Een combinatie van beeld, geluid en tekst blijft beter hangen dan een boodschap die alleen uit tekst bestaat.

Conversie

Video verhoogt de bezoekduur en conversie op je website.

Waarom Time Star Media?

  • Kennis van socialmedia-marketing. YouTube marketing, Facebook videomarketing, inzet van video op Instagram, LinkedIn en Twitter; wij maken niet alleen videocontent, maar helpen het ook doelgericht verspreiden op sociale media.
  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Zijn sociale media interessant voor B2B bedrijven?

Niet alleen voor B2C-organisaties, maar juist ook voor B2B bedrijven kan het inzetten van sociale media nieuwe leads opleveren. Denk bijvoorbeeld aan posts die een oplossing bieden voor een probleem, of how-to-berichten die een uitleg of instructie bevatten. Via sociale media kun je potentiële afnemers gericht voorzien van relevante informatie.

> Welk socialmedia-kanaal is voor ons bedrijf het meest zinvol?

Denk niet in hokjes, maar in doelgroepen. De meeste mensen bewegen zich op verschillende sociale media. Deel je bedrijfsfilm, videocampagne, productvideo, of reviewvideo, op alle kanalen waarop je doelgroep zich begeeft. Bij Time Star Media hebben we kennis over YouTube marketing en Facebook videomarketing, maar ook over LinkedIn, Twitter, Instagram en andere online sociale netwerken.

Bekijk ons werk

Bekijk meer