Smeets Bouwmanagement en advies had een heldere vraag: een veelzijdige bedrijfsfilm maken waarin relaties kennismaken met hun nieuwe pand, de medewerkers én hun brede kennis en expertise. Aan Time Star Media de taak om deze wens werkelijkheid te maken!

Uitgebreide kennismaking

Op 8 en 9 september vonden de draaidagen plaats. Ons camerateam maakte verschillende shots van het nieuwe bedrijfspand, interviewde diverse medewerkers van Smeets én bracht de verschillende disciplines en projecten in beeld. Allemaal met het doel om de kijker kennis te laten maken met het bedrijf, haar mensen, achtergrond en expertise.

Veelzijdig beeld, veelzijdig bedrijf

Een gave en veelzijdige klus waarbij onze cameraploeg bij verschillende bouwprojecten aanwezig mocht zijn. Bijzonder was de voormalige locatie van het bekende ‘Treslinghuis’ in Groningen waar een appartementencomplex en kindcentrum zijn gebouwd. Ook CBS de Borg in Haren, waar Smeets een complete school heeft verbouwd, was een prachtige locatie om te filmen. En last but not least: onze filmcrew mocht mee naar een woninginspectie in Meppel. In combinatie met de verschillende interviews met medewerkers, ontstond een veelzijdig beeld van een veelzijdig bedrijf!