ACTUEEL.

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2022:

Weet jij welk beeldformaat nodig is voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook?

WEET JIJ WELK BEELDFORMAAT NODIG IS VOOR BIJVOORBEELD LINKEDIN OF FACEBOOK?

Video is een krachtige marketingtool waarmee een groot publiek bereikt kan worden. Video’s zorgen voor meer betrokkenheid en interactie met de doelgroep en zijn er in allerlei soorten en maten. Maar wat zijn de juiste videoformaten voor de diverse social media platforms? Na het zien van deze video weet je precies welk formaat geschikt is voor jou te produceren video. Paula geeft uitleg over de voor- en nadelen van verschillende formaten en waar je welk formaat specifiek voor gebruikt. Is het je nog niet helemaal duidelijk, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Nika Hoogland Sam Klunder en Paula Veldman tijdens opnames op de Zwarte Cross

Terugblik op de mooie zomer
Project uitgelicht: Zwarte Cross
Het festivalseizoen zit er weer bijna op, en wat was het een goed seizoen; veel zon, gezelligheid en gave evenementen. Daar worden ook wij bij Time Star Media blij van! Zo stonden wij met ons team in juli in de Dampkring op de Zwarte Cross. Hier hebben wij het hele weekend, 3 dagen lang & in totaal voor 21 shows de content en regie en liveregistratie op het led scherm verzorgd en na afloop een toffe aftermovie gecreëerd. Het was een weekend vol gekkigheid. Vincent van Leth bedankt voor de geweldige samenwerking.

Project uitgelicht: Donderdag Meppeldag
Ook dicht bij huis was er gelukkig weer genoeg te doen. Eén project daarvan is natuurlijk Donderdag Meppeldag. Tijdens de Donderdag Meppeldagen stond er iedere week een thema centraal. Meppel met Smaak, Meppel goes U.S.A, Mokum in Meppel en Kleurrijk Meppel. Dit jaar anders dan anders, met een verschuiving in tijden, maar net zo druk bezocht als andere jaren! Afgelopen vier donderdagen maakten wij teaser video’s in de ochtend en ’s avonds maakten we een mooie aftermovie met een recap van alles wat er die dag plaatsvond. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Een aantal nieuwe gezichten!

Annelien Russcher,
Traffic Manager

Vier jaar geleden ben ik begonnen aan de studie HBO Bedrijfskunde op Hogeschool Windesheim. In deze periode heb ik veel dingen geleerd tijdens de theorielessen, de opdrachten en de stages bij onder andere Time to Speak. Ik ben inmiddels bij Time Star Media gestart en houd mij bezig met de planning en voortgang van projecten binnen Time Star Media. Daarnaast ben ik de schakel tussen klanten en het bedrijf. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap.

Jan-Stijn Krale,
Allround Video Professional

Ik ben een bevlogen audiovisueel specialist met een passie voor film en fotografie. Ik krijg energie van het volbrengen van taken en contact met mensen. Daarnaast houd ik van werken in teamverband, een prettige werkomgeving en projectmatig werken. Ik doe niets liever dan bewegend beeld omtoveren in een prachtig verhaal. Ik heb hierbij oog voor detail en zorg ervoor dat jouw video technisch van begin tot eind klopt.

Inge Eppinga - Creatieve vormgever bij Time Star Media | Time Star Media - Creatieve contentmakers - Meppel

Inge Eppinga,
Creative Producer

Tijdens mijn studie Communication & Multimedia Design (HBO) heb ik vorig jaar stage mogen lopen bij Time Star Media. Na mijn stage ben ik niet weggegaan, maar heb ik nog een jaar lang naast mijn studie ervaring opgedaan als parttime junior multimedia specialist. Afgelopen maanden heb ik mogen afstuderen bij Beeld & Geluid op het Media Park in Hilversum. Nu ik afgestudeerd ben begin ik fulltime als creative producer bij Time Star Media. Ik kijk er naar uit om je te helpen bij het in beeld brengen van jouw doel/idee en hier samen met mijn collega’s een toffe creatie van te maken.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: