https://www.youtube.com/watch?v=cbcL_a-twYA

Webinar

Informeer en inspireer je publiek via een livestream

Waarom een webinar organiseren?

Interactie

Met een webinar onderhoud je contact met leden/klanten/geïnteresseerden. Zij kunnen reageren via een chat-, stem- en webcamfunctie.

Inspireren

Deel content en informatie om je publiek te inspireren.

Innovatief

Bel gasten in en het is net alsof ze fysiek bij je aan tafel zitten.

Waarom Time Star Media?

 • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties. We zijn onderdeel van de Time to Speak groep en samen met hen brengen wij het beste van live events en online techniek samen en maken zo jouw hybride event mogelijk.
 • Resultaatgericht. De films en producties die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
 • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

We zijn te bereiken via 085-2105118

Of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

  Heb je vragen?

  Wij hebben de antwoorden.

  > Hoe ziet een webinar eruit?

  Bij een webinar zijn één of meerdere sprekers aanwezig. Zij houden een presentatie, lezing, panelgesprek (met ingebelde gasten), college of iets soortgelijks. Een webinar is geschikt voor onder andere bedrijven, (overheids)organisaties, (branche)verenigingen en instellingen.

  > Welke vormen webinars zijn er?

  Een webinar kan hybride of volledig virtueel plaatsvinden. Bij een hybride webinar zijn een aantal mensen samen op één locatie aanwezig, overige deelnemers kijken de livestream vanaf een andere plek, bijvoorbeeld vanuit huis. Er kan gekozen worden voor één van onze studio’s in Heemstede, Zwolle of Meppel, maar we kunnen uiteraard ook een studio bouwen op eigen locatie. Bij een volledig virtuele webinar is er geen studio nodig. De sprekers worden dan bijvoorbeeld vanuit huis in beeld gebracht (via o.a. Zoom en Teams).

  > Waarom zou je een webinar organiseren?

  Door middel van een webinar blijf je, via een veilig systeem, in contact met je achterban. Er zijn opties om deelnemers te laten betalen (ticketing) en om de webinar af te schermen met een wachtwoord. Het inloggen verloopt via een sms met tweefactorauthenticatie, zodat alleen degene die de sms ontvangt kan deelnemen.

  Interactie met de deelnemers is mogelijk via de chat-, stem- en webcamfunctie. Ook wordt er een logboek bijgehouden met wie wanneer inlogt en hoelang iedereen ingelogd blijft. Een handige functie om bijvoorbeeld registratie voor accreditatiepunten van personeel bij te houden.

  Bekijk ons werk

  HEEN, een online theaterstuk

  Koningsdag 2021 Meppel: Live marathon uitzending

  Regio Zwolle Dag

  CASOS talkshow

  Bekijk meer