https://www.youtube.com/watch?v=oBW4y9a94JU&list=PLSD38wHeAeAVt-VCDQJLtUxqTBbKgxO5D&index=4&t=0s

Videoreview / videotestimonial

Maak van klanten fans en van fans ambassadeurs

Waarom een videoreview of videotestimonial laten maken?

Geloofwaardig

Videotestimonials verhogen door hun authentieke karakter de geloofwaardigheid van je verhaal.

Informatief

Videoreviews helpen potentiële klanten bij het maken van de juiste keuze.

Influencers

Reviews bieden de mogelijkheid om van klanten influencers te maken.

Verspreiden

Videoreviews kunnen eenvoudig worden verspreid via sociale media, je website en andere platformen.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Wat maakt een videoreview zo krachtig?

Videoreviews zijn een vorm van mond-tot-mondreclame. En dat is nu eenmaal de beste reclame die er is. Maar een review is alleen krachtig als de boodschap helder is en het verhaal de kijker raakt. Alleen dan draagt het bij aan een positieve merkbeleving. Het is kortom zeer de moeite waard om videocommunicatieprofessionals in te schakelen als je een waardevolle videotestimonial wilt maken!

> Wat komt er kijken bij het maken van een videotestimonial?

Net als voor alle andere bedrijfsvideo’s geldt ook voor de videoreview dat een goede voorbereiding het halve werk is. We beginnen dus met vaststellen van doel en doelgroep, maken een script en bereiden de opnames voor. Voor de camera aangaat, zorgen we ervoor dat de persoon die we interviewen zich zoveel mogelijk op zijn gemak voelt. En in de postproductiefase verzorgen we de montage en denken we mee over de optimale inzet van de video, gelet op het doel dat je ermee wilt behalen.

> Gebruiken jullie acteurs voor de videoreviews?

Mensen voelen het vaak haarfijn aan als iets nep is. Het is daarom belangrijk dat de verhalen die de kijker ziet, eerlijk zijn. Onze mensen zorgen ervoor, dat de persoon die zijn verhaal doet zoveel mogelijk op zijn gemak is. Dan komt zijn boodschap het best tot zijn recht.

Bekijk ons werk

Video helpt Bhome@work alle ruimtes te verhuren

Bekijk meer