https://www.youtube.com/watch?v=7P0V0q1-Pes

Time Star Media

Een verhaal dat wél overkomt

‘We krijgen ons verhaal niet verteld, mensen snappen het niet.’ Herkenbaar? Wij brengen samenhang en helderheid in je verhaal en vertalen dat naar een inspirerende video of bedrijfsfilm.’

Hoe kunnen we eigen vlogs en video’s inzetten?

User-generated content biedt geweldige kansen. Wij ondersteunen je bij het inzetten van eigen videomateriaal van gebruikers voor je marketing.

Gedrag van medewerkers beïnvloeden

Een campagne over veilig werken? Aandacht voor pesten op de werkvloer? Gebruik film om mensen te inspireren en te motiveren tot die gedragsverandering die je voor ogen hebt.

Medewerkers binden en boeien

‘Niemand leest onze nieuwsbrieven.’ Op zoek naar communicatie die wél aanspreekt? Gebruik bewegend beeld! Video’s worden veel meer gedeeld dan tekstberichten.

Een succesvol en drukbezocht event

Al aan het einde van een bijeenkomst een aftermovie tonen aan de bezoekers en zo de waardering voor het event verhogen? Laat ons een sfeerverslag maken! Dan wil iedereen erbij zijn de volgende keer.

Online/hybride events organiseren

Een event/webinar/presentatie/ congres/lezing/ALV organiseren waar niet iedereen op dezelfde locatie is? Wij regelen het samen met de Time to Speak groep door jouw event te livestreamen!

Waar creativiteit, marketing en technologie samenkomen, ontstaan mooie dingen.

BEKIJK ONS WERK

CASE: VAN GELDER AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ

Een zesdelige reportage over hoe de kilometerslange John F. Kennedylaan in Eindhoven opnieuw wordt geasfalteerd.

ONZE DIENSTEN

We beginnen met de strategie. Wat is je doel, wie de doelgroep, wat de boodschap? Hoe en via welke kanalen ga je film inzetten? Daarna kiezen we daar de juiste soort video bij. Hieronder vind je een impressie van soorten video die we maken.

Informatie geven over een bedrijf/merk

Wervingsvideo
Animatie

Interne communicatie

Trainingsvideo
E-learning

Eventcommunicatie

Sfeerverslag/aftermovie

Een greep uit onze klanten