https://www.youtube.com/watch?v=6zaeYeTL-NM&list=PLSD38wHeAeAVt-VCDQJLtUxqTBbKgxO5D&index=6&t=0s

Time lapse video

Kies voor een dynamische weergave van een proces

Waarom een timelapsevideo laten maken?

Origineel

Een time lapse video is een originele manier om langer durende processen in beeld te brengen.

Levendig

Timelapse beelden kunnen een levendig onderdeel van een video uitmaken.

Boeiend

Timelapsevideo’s zijn leuk om te bekijken en worden graag gedeeld.

Verspreiden

Je kunt timelapsevideo’s via allerlei verschillende kanalen en platformen verspreiden.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Hoe wordt een time lapse video gemaakt?

Voor een timelapse video zetten wij op een strategische plek een vaste camera neer. Deze camera maakt in een vaste frequentie foto’s vanaf een vast punt. Wij editen de gemaakte beelden en spelen ze versneld af. Om de opnames kracht bij te zetten, voorzien we van geluidseffecten en muziek. Timelapsebeelden zijn goed te combineren met andere videotechnieken, zoals slowmotion en droneopnames.

> Waar kun je een timelapsevideo voor gebruiken?

Je kunt met een timelapse video in korte tijd ieder proces laten zien dat in werkelijkheid veel langer duurt. De ontwikkeling van een nieuw product. Een verbouwing. De groei van planten. De afwisseling van eb en vloed. Een werkdag. Een timelapsevideo maakt de kijker nieuwsgierig, hij zal willen weten hoe het eindresultaat eruitziet. Daardoor triggert deze videovorm mensen om de film tot het eind te bekijken.

> Maken jullie ook hyperlapse video’s?

Bij een hyperlapse video maakt de camera net als bij een timelapsevideo foto’s in een vaste frequentie. Het verschil is, dat de camera bij een timelapsevideo steeds op dezelfde plek blijft staan, terwijl je bij een hyperlapse video de camera telkens een stukje verplaatst. De verplaatsingen zijn steeds precies even groot. Hyperlapse is dus timelapse, maar dan in beweging. Het maken van hyperlapse video’s is tijdrovend, maar levert wel unieke beelden op.

Bekijk ons werk

ROC Rijn IJssel | Timelapse van nieuwe Tech Plaza

Bekijk meer