NEELE-VAT

IN VOGELVLUCHT DOOR HET NIEUWE BEDRIJFSPAND

Iets bijzonders maken van de opening van een nieuw bedrijfspand? Daar kan Time Star Media zeker een rol in spelen. Neem het nieuwe kantoorpand van logistiek dienstverlener Neele-Vat in het Rotterdamse havengebied. Samen met bureau BBright bedachten wij een spectaculaire openingsvideo, die meteen een eerste rondleiding en kennismaking voor de medewerkers vormde.

Een rondleiding is snel gegeven, maar als je praat over de nieuwe kantoren en loodsen van Neele-Vat moet je toch iets groter denken. Time Star Media heeft een uitgebreid netwerk aan specialisten en uit die pool haalden wij een ervaren FPV(First Person View)-dronepiloot. Niet om een rondje door het gebouw te laten vliegen – een kunst op zich – maar om in een creatief script een combinatie te maken van drone- en vaste camerabeelden. En dan wordt een rondje vliegen door het nieuwe gebouw meer een soort mini-speelfilm met zelfs een kleine hoofdrol voor de drone zelf!

Een script als dit vraagt om een goede voorbereiding en strakke regie en opnames op locatie. Zo hebben we bijzondere elementen van het nieuwe pand in beeld kunnen brengen, met een aantal medewerkers van Neele-Vat als figurant. Het eindproduct van dit technische en creatieve hoogstandje is hier te zien.

FPV drone

Een drone boven het nieuwe bedrijfspand van Neele-Vat in Rotterdamse havengebied

Creativiteit en techniek gecombineerd

bedrijfsvideo in Rotterdamse havengebied

Script en regie

Overzicht van het nieuwe bedrijfspand van Neele-Vat in Rotterdamse havengebied

AFTERMOVIE OPENING BEDRIJFSPAND
De video was ook onderdeel van de opening van het nieuwe bedrijfspand. En ook tijdens dat openingsfeest was Time Star Media aanwezig om een aftermovie te maken. Een aftermovie die ter plekke gedraaid en gemonteerd is. Deze same day edit is hier te zien.

Openingsfeest

Aftermovie van het openingsfeest van het nieuwe bedrijfspand van Neele-Vat

Aftermovie

Aftermovie van het openingsfeest van het nieuwe bedrijfspand van Neele-Vat

Same day edit

Aftermovie van het openingsfeest van het nieuwe bedrijfspand van Neele-Vat