De feestdagen zien er dit jaar anders uit dan normaal. De Van Gelder Groep zag dit als een uitgelezen kans om op een nieuwe manier flink uit te pakken voor haar werknemers. Dit deden zij door een heuse Sinterklaas drive-thru te organiseren.

Om medewerkers en hun families te verrassen, zocht Van Gelder naar een manier om dit coronaproof te realiseren. Een live event inclusief meet & greet met de goedheiligman zelf; het sinterklaasfeest is immers maar één keer per jaar.

Om dit event zo vermakelijk mogelijk te maken, zijn we in gesprek gegaan over alle wensen en hebben we de mogelijkheden op een rijtje gezet. De drive-thru begon met een welkomstvideo, onderweg werden de auto’s gewassen, zongen de kinderen mee met sinterklaasklassiekers en werd er volop bingo gespeeld. Kortom: genoeg te beleven. Uiteraard waren er cadeaus in overvloed en werd er even met Sinterklaas gekletst. Daarna keerde iedereen met een grote glimlach weer veilig huiswaarts.

Aan plezier geen gebrek deze middag! Zowel de volwassenen als de kinderen, de pieten én Sinterklaas hebben enorm genoten. Echte live events zoals we ze kennen zijn nog niet mogelijk, maar met creatief denken kom je een heel eind!