De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie organiseert gedurende het jaar een aantal congressen.

Vraag:
De vereniging wil het congres graag afsluiten met een positieve samenvatting zodat iedereen met een tevreden gevoel het congres verlaat. Het congres bestaat uit een heel aantal lezingen met veel technische inhoud, het is goed om aan het einde van de dag alles nog een keer samen te kunnen vatten.

Oplossing:
Tijdens het congres maken we opnames van alles wat er gebeurt, drukte bij de inschrijfbalie, vrolijke mensen die van de lekkere lunch genieten en beeld van de lezingen. De sprekers interviewen we zodat we de inhoud van hun lezing kunnen samenvatten in de video.

Gedurende de dag zijn we keihard aan het werk om de video te monteren zodat we het congres kunnen afsluiten met het gezamenlijk bekijken van de video!

Succes:
De blik op het gezicht van de laatste spreker als onze sfeervideo gaat spelen na zijn lezing, spreekt boekdelen. Als hij dan in de video ook beelden van zijn lezing ziet, die hij een half uur geleden is begonnen, is de verbazing compleet. Want dat is een van de successen die we halen met zo’n video. De snelheid verbaast de gasten en de video zet ze in een positieve mood. Door de positieve video beïnvloeden we herinnering van de bezoeker. Gevolg, hij loopt de deur uit met een fijn gevoel over het congres!
De video maken we vervolgens ook geschikt voor publicatie op social media, zodat potentiële bezoekers de volgende editie zeker niet willen missen!