Onlangs was ons camerateam op bezoek bij Louwman Dealer Group in Den Bosch. Hier namen we een bedrijfsfilm op ten behoeve van de webinar ‘Werk jij binnen jouw bedrijf veilig met gevaarlijke stoffen? Wij vroegen Louwman naar hun kijk op veilig werken met dieselmotoremissie in de garagebranche.

Louwmans kijk op de zaak

Tijdens de interviews lag de focus met name op de maatregelen die bij Louwman worden genomen om de blootstelling aan dieselmotoremissie zo laag mogelijk te houden. Zo werken ze bij Louwman in de garage bijvoorbeeld met korte aanrijdroutes, waardoor er niet lang met draaiende motor gereden hoeft te worden. Dit leverde een bijzonder informatieve video op waarin op een krachtige manier duidelijk wordt welke praktische oplossingen en maatregelen Louwman inzet om risico’s te beperken.

Inhoud en creatief concept

Onze collega’s Mark en Albertine hielden zich niet alleen bezig met het filmwerk op de dag zelf, maar ook met de inhoud en het creatieve concept. Op 26 oktober werd de film getoond tijdens het webinar, dat werd geïnitieerd door MKB Servicedesk en OOMT.