Rabobank Meppel – Staphorst – Steenwijkerland houdt veel activiteiten die de plek van de bank midden in de regio onderstrepen. Eén daarvan is het jaarlijkse Rabo Regioconcert. De sporthal in Steenwijk wordt omgetoverd tot een concertzaal waar 1300 leden van de bank kunnen genieten van nationale en regionale artiesten.

Om de bezoekers volop mee te laten genieten van onder andere Danny de Munk, hebben wij met vier camera’s het concert live op twee grote schermen naast het podium in beeld gebracht. Een mooi samenspel tussen regisseur, schakeltechnicus en cameramensen om de sfeer, de beleving van de optredens goed in beeld te brengen. Details laten zien, die anders de mensen die verder van het podium zitten ontgaan.

Daarnaast maakten we het mogelijk de teksten van bekende nummers onder de beelden op de schermen te laten zien, zodat het publiek vol overgave mee kon zingen met de artiesten.

Gedurende de avond namen we interviews en presentaties op met Rabobank-verslaggeefster Miriam Halman. Met de gemaakte sfeerbeelden en beelden van het concert leverde dat een sfeervolle aftermovie op, die de bank via social media kon delen. Een herinnering aan een mooie avond, en een teaser voor de mensen die het concert hebben gemist!

Opdrachtgever Wilke: “Prachtige close-up beelden van de (lokale) artiesten en het Rabo Regio Concert op de grote beeldschermen in de zaal. Dit werd gewaardeerd door onze bezoekers. De aftermovie is snel gemaakt en is een mooi compilatie van de avond; Geeft de sfeer van de avond goed weer. Herkenbare gezichten bij Time Star Media en prettig om mee samen te werken. Ze komen met ideeën.”