Actueel

Nieuwsbrief Augustus 2022:
Weet jij welk beeldformaat nodig is voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook?

Video is een krachtige marketingtool waarmee een groot publiek bereikt kan worden. Video’s zorgen voor meer betrokkenheid en interactie met de doelgroep en zijn er in allerlei soorten en maten.

MEER LEZEN

Nieuwsbrief Juni 2022:
De verschillende disciplines binnen Time Star Media

Onze eigen podcastserie: Time to Talk. Met trots presenteren wij onze eigen podcast, Time to Talk! In deze serie komen diverse onderwerpen aan bod met betrekking tot events, content, marketingtechniek en IT.

MEER LEZEN

Nieuwsbrief Maart 2022:
Meer dan alleen video

Hé, waar is het beeld? Boeiende verhalen hebben niet altijd een beeld nodig. De afgelopen periode hebben we verschillende podcasts mogen verzorgen en dat is ons én onze klanten zo goed bevallen dat we dit vaker gaan doen, podcasts!

MEER LEZEN

5 tips voor een professioneel videoscript

Een script is méér dan een simpele tekst ter ondersteuning van je video; het is dé blauwdruk waarmee je je verhaal structuur, focus en inhoud geeft. Maar waar moet je op letten bij het schrijven van een professioneel videoscript? Wij helpen je graag op weg met 5 tips!

MEER LEZEN

Videomarketing uitbesteden of zelf doen? Zó maak je de afweging!

Video’s of animaties inzetten om jouw product of dienst aan de man te brengen; je kunt het zelf doen óf je kunt het uitbesteden. Maar wat is wijsheid en welke overwegingen moet je laten meespelen? Met deze vijf simpele vragen vind je het antwoord!

MEER LEZEN