De beste video’s ontstaan daar waar creativiteit, marketing en technologie samenkomen.

Missie

Met ons team van creatieve en snelle contentmakers hebben we een belangrijke missie: videocommunicatiemiddelen ontwikkelen waarmee onze opdrachtgevers hun doelen en doelgroepen bereiken. Daarbij gaan we altijd nét een stap verder voor een ongeëvenaard eindresultaat. Wij geloven dat ijzersterke video’s vragen om bevlogen medewerkers die elk uitblinken in hun eigen vakgebied, of het nu gaat om marketing, techniek of videocommunicatie. Met onze ongeremde nieuwsgierigheid, flexibiliteit en gedrevenheid garanderen wij het maximale resultaat in élke opdracht!

Visie

Wij geloven dat een goed verhaal boeit, energie geeft en inspireert, maar ook in één keer duidelijk maakt wat je bedoelt. Het geeft richting én het zorgt voor houvast, saamhorigheid en verbinding. Maar het brengt ook ideeën tot leven, prikkelt de verbeelding en helpt je om de gestelde doelen en doelgroepen te bereiken. Eén voorwaarde: je moet het wel goed vertellen, het juiste middel inzetten en het doel continu voor ogen houden. Vanuit die visie maken wij ijzersterke videocommunicatiemiddelen voor onze opdrachtgevers.

Waar we voor staan:

Open en duidelijk

Een goed resultaat vraagt om vertrouwen. En vertrouwen ontstaat alleen in een open en gelijkwaardige samenwerking. Een samenwerking waarin je zegt wat je bedoelt, en doet wat je belooft. Op een oplossingsgerichte en flexibele manier, zonder twijfel.

Gedreven

Ons enthousiasme over de rijkdom van videocommunicatiemiddelen werkt aanstekelijk en onze passie voor techniek en marketing is grenzeloos. Voortdurend dagen we elkaar uit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en dat in te zetten voor onze opdrachtgevers en partners.

Creatief

De juiste vragen stellen, een duidelijk doel voor ogen houden én streven naar een creatief resultaat; dat is ons doel. Wat we bedenken moet niet alleen creatief zijn qua insteek, maar ook qua uitvoering en uitwerking. Wij willen een vindingrijke oplossing bieden die werkt voor jouw doelgroep. En we zijn pas tevreden als wíj trots zijn op het resultaat en jíj je doelen bereikt!

Wouter Taal
Chief Executive Officer

Paula Veldman
Managing Director

Natasja Arends
Directiesecretaresse

Jeppe Oostenga
Allround videospecialist

Nika Hoogland
Allround videospecialist

Sam Klunder
Allround AV professional

Patty Oenema
Marketingmanager

Albertine Pomper
Eindredacteur

Anne Winters
Online Marketeer

Boris Loman
Grafisch Vormgever

Inge Eppinga
Creative Producer