Sterk merk? Duidelijke boodschap? Naar de kern van het verhaal!

Het probleem

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. En iedereen kan video maken. Maar niet elke video is een verhaal. En niet elk videoverhaal komt aan, blijft hangen en kan worden naverteld.

Onze missie

Een goed verhaal maakt duidelijk wat je bedoelt. Het boeit, geeft energie en inspireert. Zorgt voor houvast en richting, saamhorigheid en verbinding. Raakt, motiveert en zorgt voor betrokkenheid. Een goed verhaal brengt ideeën die in een bureaula begraven lagen tot leven, en prikkelt de verbeelding. Maar dan moet je het wel goed vertellen. En dát is nu precies onze missie!

De naakte kern

Wij zijn creatieve filmmakers die bedrijven en organisaties helpen om met het doel en de doelgroep voor ogen de best mogelijke film te maken. Dat doen we met een combinatie van aanstekelijk enthousiasme over de rijkdom van het medium film en pure passie voor visual storytelling en techniek. Maar vooral door heel goed te luisteren naar onze klanten. De vraag achter de vraag te vinden. Niet uit het oog te verliezen waarvoor en voor wie we een film wilden maken. En het verhaal af te pellen tot de naakte kern. Weg met overbodige details en onnodige zijwegen. Hoe helderder het verhaal, hoe krachtiger de boodschap.

Voor wie

Onze combinatie van creativiteit, kennis, technisch talent en servicegerichtheid komt het beste tot zijn recht bij het ondersteunen van communicatieteams. Wil je video/animatie slim inzetten voor de in- en externe communicatie van je bedrijf of organisatie? Laat ons eens meedenken.

Succes!

Een berg informatie vertalen naar een script van een half kantje; samen concepten bedenken; producties maken die wérken; meedenken over het maximaal (her)gebruiken van opgehaalde verhalen: daar worden wij blij van. Blijheid is besmettelijk. Het inspireert. Inspiratie leidt tot creativiteit. En met die creativiteit maken we weer nieuwe verhalen, die bijdragen aan het succes van onze klanten.

Het verhaal van Time Star Media

Uit liefde voor de rijkdom van film begonnen Maarten en Wouter al tijdens hun opleiding journalistiek met het maken van mooie inhoudelijke producties met een filmische stijl. Dat deden ze onder de naam Time Star Media. Zonder hun fascinatie voor de vorm te verliezen, werd de inhoud in de loop van de jaren voor hen steeds belangrijker. Want uiteindelijk is film een middel en vertel je een verhaal met een doel. Het zolderkamertje is verruild voor een good place to work in de binnenstad van Meppel. En het team is uitgebreid met kanjers op het gebied van conceptontwikkeling, reportages, camerawerk, animatie en montage.

Onze handtekening

Onze handtekening? Daar kunnen we kort over zijn. Wij vinden dat je als bedrijf of organisatie met je in- en externe communicatie je éigen identiteit moet uitdragen en niet de onze. De producties die wij maken zijn daarom niet typisch Time Star Media. Maar wel  typisch jóuw bedrijf, organisatie of product.

Wouter Taal
Chief Executive Officer

Paula Veldman
Managing Director

Natasja Arends
Directiesecretaresse

Mark van Wijk
Allround Video Professional

Jeppe Oostenga
Allround Video Professional

Nika Hoogland
Allround Video Professional

Patty Oenema
Marketing director

Giulia Thomas
Online Marketing Consultant

Albertine Pomper
Redacteur

Anne Winters
(online) Marketeer

Boris Loman
Grafisch Vormgever

Inge Eppinga
Junior Multimedia specialist