https://www.youtube.com/watch?v=cbcL_a-twYA

Online ALV/AVA

Vergaderen zonder fysiek bij elkaar te zijn

Waarom een online ALV/AVA organiseren?

Veilig

Ons volledig Nederlandse platform is veilig en alleen toegankelijk voor de mensen die door jou worden uitgenodigd.

Eenvoudig

Het enige wat je nodig hebt, is een computer met webcam. Er zijn geen onnodige opties of ingewikkelde functies.

Juridisch geldig

De hele vergadering wordt automatisch geregistreerd. Dit maakt je vergadering rechtsgeldig en scheelt de notulist veel werk.

Waarom Time Star Media?

 • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties. We zijn onderdeel van de Time to Speak groep en samen met hen brengen wij het beste van live events en online techniek samen en maken zo jouw hybride event mogelijk.
 • Resultaatgericht. De films en producties die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
 • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

We zijn te bereiken via 085-2105118

Of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

  Heb je vragen?

  Wij hebben de antwoorden.

  > Waar vindt een online ALV/AVA plaats?

  Kies je voor een basispakket, dan organiseer je de online ALV/AVA zelf. Kies je voor een premium pakket, dan bouwen wij een studio op jouw locatie of kom je naar een van onze studio’s.

  > Ik ben niet zo handig met computers, hoe simpel is het?

  Ons platform is heel eenvoudig in het gebruik, met je eigen webcam ben je zo online. Daarvoor hebben we een hele serie instructievideo’s waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat je moet doen.

  > Hoe gaan jullie om met corona?

  (Premium oplossing) Het platform is een oplossing die ontworpen is om een vergadering mogelijk te maken zonder dat mensen fysiek bij elkaar zijn. De uitzending verzorgen we met een zo klein mogelijk team, altijd met voldoende afstand tussen mensen en met ontsmette apparatuur. Indien gewenst is het ook mogelijk om geheel vanuit een andere ruimte de techniek te besturen.

  > Kan ik presentaties laten zien?

  (Premium oplossing) Wij brengen de vergadering op de meest optimale wijze in beeld. We kunnen daarbij wisselen tussen verschillende camerastandpunten en beeldbronnen. Een keynote of PowerPoint kan zeker in beeld komen, maar wil je een flip-over of iets anders gebruiken? Dan kan dat natuurlijk ook.

  > Hoe werkt het stemmen?

  Tijdens een stemronde verschijnt bij elke deelnemer een pop-up in beeld. Voor de deelnemer zijn er op dat moment geen andere acties mogelijk dan zijn of haar stem uit te brengen. Als organisator kun je realtime zien wie gestemd heeft en zelf bepalen wanneer de stemronde voorbij is.

  > Moet ik iedereen apart een uitnodiging sturen?

  Nee gelukkig niet zeg! Deelnemers uitnodigen gaat via het uploaden van een Excel-formulier. Haal dit rechtstreeks uit je CMS of kopieer de gegevens en iedereen wordt automatisch uitgenodigd. In de mail staat direct datum en tijd van de volgende vergadering.

  > Kan ik zien wie er meedoen?

  Als organisator kun je te allen tijden inzien wie er aanwezig is in de vergadering. Dit wordt ook geregistreerd en vastgelegd in het automatische verslag.

  Bekijk ons werk

  HEEN, een online theaterstuk

  Koningsdag 2021 Meppel: Live marathon uitzending

  Regio Zwolle Dag

  CASOS talkshow

  Bekijk meer