https://www.youtube.com/watch?v=1r3NcG4k-XY&feature=youtu.be

Houd je aandeelhoudersvergadering online

Rechtsgeldig; stemrecht, interactie en beveiligd!

Wat is een online aandeelhoudersvergadering?

De corona-crisis betekent voor veel personen en bedrijven dat zij in een onzekere periode zijn beland. Die onzekerheid kan verlammend werken, maar ook een aanzet zijn tot innovatie. Wij ontwikkelden samen met SEM productions een online vergaderplatform, zodat bedrijven niet stilvallen als het gaat om bijvoorbeeld aandeelhoudersvergaderingen.Die vergaderingen zijn in veel gevallen verplicht door wetgeving en statuten van het bedrijf zelf. Uitstel is voor veel bedrijven geen optie, omdat daarmee beslissingen op de lange baan worden geschoven. Beslissingen die in deze tijd van belang kunnen zijn voor het voortbestaan van het bedrijf, ook na de corona-crisis.

Besluit nu om de aandeelhoudersvergadering online te hosten! Op deze manier gaat de geplande vergadering gewoon door. Deelnemers  maken via een veilige & beveiligde omgeving verbinding en kunnen zowel vragen stellen als hun stem uitbrengen. De livestream kan verzorgd worden vanaf een al geregelde locatie, of wanneer gewenst bij ons in de studio.  Hierdoor komt de vergadering zoals je die voor ogen had gewoon tot zijn recht en kan alles doorgaan zoals gepland.

Continuïteit

Geen zorgen om het verplaatsen van je vergadering, het uitstellen van belangrijke besluiten of het mislopen van je doelstelling, want je vergadering gaat gewoon door.

Interactie

Een online vergadering betekent niet alleen maar zenden. Geef deelnemers de mogelijkheid om live vragen te stellen en te stemmen. Zo komt je vergadering goed tot zijn recht!

Veilig

Je vergadering op een veilige manier toch voort kunnen zetten; iedereen is erbij en dat in een beveiligde omgeving door middel van two-factor identification!

Impact
Met de vergadering had je natuurlijk een bepaalde impact voor ogen. Wij zorgen ervoor dat dit online nog steeds het geval is en dit ook goed overgebracht wordt!

Waar je op kunt rekenen:

 • Professionaliteit. Ons team van professionals bestaat uit Time Star Media en SEM productions. Een jarenlange samenwerking zorgt ervoor dat wij perfecte events neer kunnen zetten, met professionele techniek en stabiele livestreams! Tijdens het event heb je onze regisseur als vaste contactpersoon waar jij al je vragen aan kwijt kunt.
 • Resultaatgerichtheid. Een online aandeelhoudersvergadering is meer dan simpelweg een camera en audio opzetten. We helpen jou om je doelen te behalen. Beveiligd inloggen, online stemrecht en mogelijkheid tot vragen stellen? Geen probleem, wij regelen dit! Door goed te kijken naar het doel dat jij voor ogen had, zorgen wij ervoor dat jouw aandeelhoudersvergadering meer dan geslaagd is!.
 • Gedrevenheid. Wij gebruiken onze passie voor film, licht, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen. Of dat nu in eerste instantie al de bedoeling was of vanwege alle recente maatregelen die genomen worden, samen zorgen wij ervoor dat het onvergetelijk wordt!
Meer over Time Star Media
Meer over SEM productions

We zijn 24/7 te bereiken via 085-2105118

Vanwege de grote drukte die we momenteel ervaren, kan het zijn dat we je niet direct telefonisch te woord kunnen staan. Krijg je ons niet te pakken, vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

  Heb je vragen?

  Wij hebben de antwoorden.

  Waarom gebruik maken van een online vergadering?

   Uitstel is voor veel bedrijven geen optie, omdat daarmee beslissingen op de lange baan worden geschoven. Beslissingen die in deze tijd van belang kunnen zijn voor het voortbestaan van het bedrijf, ook na de corona-crisis.

  Hoe wordt deelname bijgehouden?

   Via een moderator wordt tijdens de aandeelhoudersvergadering bijgehouden wie er allemaal deelnemen, hoe er gestemd wordt, hoeveel aandelen de deelnemers vertegenwoordigen en dus hoe zwaar hun stem weegt. Alle vereiste gegevens worden opgeslagen in een electronisch logboek, ook weer als onderbouwing van de rechtsgeldigheid van de genomen beslissingen. 

  Is dit rechtsgeldig?

  Alle vereiste gegevens worden opgeslagen in een electronisch logboek, ook weer als onderbouwing van de rechtsgeldigheid van de genomen beslissingen. Door online stemrecht toe te voegen en two-factor identification toe te passen, voldoe je aan de gestelde eisen. Zijn er vanuit de statuten van jouw vereniging extra regeles? Laat het ons weten en we denken graag met je mee!

  Bekijk ons werk

  HEEN, een online theaterstuk

  Koningsdag 2021 Meppel: Live marathon uitzending

  CASOS talkshow

  Jeugdzorg Nederland: vergaderen in de spotlights

  Bekijk meer