https://www.youtube.com/watch?v=Mr5oc2h9Lmg&list=PLSD38wHeAeAVt-VCDQJLtUxqTBbKgxO5D&index=10&t=0s

Klantvraagvideo

Wij nemen de vragen van jouw klanten bloedserieus. Jij ook?

Waarom een klantvraagvideo laten maken?

Antwoord

Krijg je een vraag per mail, dan plak je gewoon de link in het antwoord.

Duidelijk

Een antwoord in de vorm van video blijft bij de klant beter hangen dan een antwoord in de vorm van tekst.

Persoonlijk

Een video komt veel persoonlijker over dan tekst.

Free publicity

Je hebt kans dat je klant de video deelt op sociale media. Dat levert je free publicity op.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Is bij het beantwoorden van klantvragen video beter dan alleen tekst?

Om loyale klanten te krijgen, moet je klantenservice heel goed op orde zijn. Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven denken goede service te leveren, terwijl hun klanten helemaal niet zo tevreden zijn over de service. Een van de manieren om de service te verbeteren, is alle klantvragen serieus te nemen en ze snel en goed beantwoorden. Beantwoord je de vragen met een video, dan overtref je daarmee waarschijnlijk de verwachting van de klant en onderscheidt je organisatie zich met de klantenservice van concurrenten.

> Kan ik de klantvraagvideo’s ook op mijn website zetten?

De meeste klanten zullen het waarderen als ze het antwoord op hun vraag in een korte tutorial kunnen zien. Dat is makkelijker dan lappen tekst op een website door te moeten ploegen. De video’s kunnen daarom zeker een plek krijgen op de pagina ‘Veelgestelde vragen’ van je website.

> Hoe kom je aan goede onderwerpen voor je videotutorials?

Heel eenvoudig: maak een inventarisatie van vragen die binnenkomen bij je helpdesk, informatie die vaak wordt opgevraagd en veelgelezen blog. Op de klantenservicepagina van je website kun je de video’s indelen in categorieën, zodat bezoekers snel de juiste informatie kunnen vinden.

Bekijk ons werk