https://www.youtube.com/watch?v=_WFyC6FzeWE&feature=youtu.be

E-learning

Om je achterban te informeren en te inspireren.

Waarom een e-learning laten maken?

Efficiënt

Een e-learning biedt de mogelijkheid om instructies of regels uit te leggen zonder een fysieke bijeenkomst te organiseren.

Effectief

Een uitleg in de vorm van een video blijft bij je achterban beter hangen dan een uitleg in de vorm van tekst.

Persoonlijk

Via een e-learning kun je mededelingen doen naar bijvoorbeeld thuiswerkend personeel. Zij kunnen deze in hun eigen tijd bekijken.

Praktisch

Je bent niet gebonden aan een bepaalde locatie. Via een greenscreen kunnen we de achtergrond aanpassen naar jouw wens.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Wat zijn de voordelen van een e-learning?

Je kunt je achterban op de hoogte houden van nieuwe regels en instructies of een algemene boodschap met hen delen. Deze kunnen zij in hun eigen tijd bekijken. De achtergrond van de e-learning kunnen we naar jouw wens aanpassen. Ook is het integreren van bijvoorbeeld een presentatie in de video mogelijk.

> Hoe verspreid ik mijn gemaakte e-learning?

Je kunt het eindresultaat bijvoorbeeld op je website of intranet plaatsen, maar ook delen via mail of social mediakanalen is mogelijk.

> Wat zijn goede onderwerpen voor een e-learning?

Mededelingen, instructies, regels; alles wat voor jouw achterban belangrijk is om te weten, kun je uitleggen middels een e-learning.

Bekijk ons werk