https://www.youtube.com/watch?v=cchBDR3Gn4s&list=PLSD38wHeAeAVt-VCDQJLtUxqTBbKgxO5D&index=14&t=0s

Dronevideo

Bekijk het vanuit een ander perspectief

Waarom een drone video laten maken?

Overzicht

Beelden van bovenaf geven een geweldig overzicht.

Professioneel

Met een drone kun je voor een relatief lage prijs professionele luchtopnames van hoge kwaliteit maken.

Grenzeloos

Met een drone kun je ook op slecht bereikbare plaatsen filmen, of binnenin een bedrijf.

Multi-toepasbaar

Dronebeelden zijn toepasbaar voor meerdere communicatiedoelen.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video‚Äôs en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Drones inzetten voor een dronevideo, mag dat zomaar?

Er gelden strenge regels voor het gebruik van drones. Time Star Media beschikt over gecertificeerde dronepiloten en uitstekende drones. Maar voor een dronevideo moet je meer kunnen dan alleen goed vliegen. Ook een luchtvideo begint met een idee, vaststellen van doel en doelgroep en schrijven van een script. Onze filmprofessionals weten er alles van en leveren een doordacht gemonteerde film. Een film waarin de merkidentiteit van jouw bedrijf of organisatie zichtbaar is.

> Hoe zien drone-opnames eruit?

Met een dronevideo kun je verschillende luchtopnames maken. Zowel shots van grote hoogte als opnames op (bijna) grondniveau zijn mogelijk. Ook kun je met een drone een vloeiende camerabeweging van boven naar beneden maken en bewegende objecten volgen.

> Waarom dronevideo?

De luchtopnames geven een overzichtelijk en spectaculair beeld van bovenaf. Drone video is onder andere heel geschikt om een bedrijfslocatie aan te duiden of de logistiek / bedrijvigheid te tonen. Daarnaast worden drone-opnames vaak gebruikt om infrastructuur of bouwprojecten overzichtelijk in beeld te brengen. Verder kun je er een groter terrein of de omgeving mee laten zien en kun je met een dronevideo (snel) bewegende dieren, voertuigen, vaartuigen en personen volgen.

> Waar worden drone-opnames voor gebruikt

Opnames die gemaakt zijn met een dronevideo worden gebruikt om in een film te monteren. Soms gaat het om slechts enkele shots, soms om een wat uitgebreider onderdeel van een videoproductie. Na het filmen editen we de opnames en monteren we de beelden in de uiteindelijke filmproductie, zoals een bedrijfsfilm, een website, eventvideo, wervingsvideo, promotievideo, commercial of muziekvideo. Ook kunnen de luchtopnames via sociale media worden verspreid.

Bekijk ons werk

Uit de hoogte!

De toekomst is hier!

Heeft jouw bedrijf ook een dak?

Bekijk meer