https://www.youtube.com/watch?v=_0Xzbr-R8-U&feature=youtu.be

Content recycling

Wij denken mee over de diverse manieren waarop jij je content kunt inzetten

Waarom je content recyclen?

Efficiënt

De content is al gemaakt, bijvoorbeeld tijdens een event, en is vervolgens op verschillende manieren in te zetten.

Divers

Voorbeeld: uit een opgenomen interview maken we een samenvatting voor Facebook, een social snack voor Instagram, een geschreven artikel voor LinkedIn, foto’s voor je website en een podcast.

Perfecte planning

Doordat je in één keer diverse soorten content tot je beschikking hebt, kun je een langere tijd vooruit plannen en je contentkalender vullen.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video’s en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Waarom moet ik content laten maken voor/tijdens een event?

Content is onmisbaar op een (hybride) event. Niet alleen helpt goede content om het evenement van tevoren te promoten, ook tijdens het event zelf is video een enorme toevoeging. Met zogenaamde ‘bumpers’ (hele korte video’s) introduceer je sprekers, geef je structuur en herkenbaarheid aan je event en oogt het geheel professioneel.

> Wat zijn voordelen van content recycling?

Als we opnames maken tijdens je event, hebben we veel materiaal tot onze beschikking waar we verschillende soorten content van kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een lang sfeerverslag voor op Facebook, een videoquote voor Instagram, een uitgeschreven artikel voor op LinkedIn, foto’s voor op je website of een podcast. Dit scheelt geld en tijd, omdat er dus geen aparte opnamemomenten nodig zijn.

> Wat kunnen jullie betekenen voor onze content op lange termijn?

We verzorgen ook lange trajecten waarin we videocommunicatie inzetten voor het bijscholen van medewerkers of het onder de aandacht houden van merken en acties. Zo maken we bijvoorbeeld series over veilig werken en maken we e-learnings voor bedrijven, overheden en verenigingen.

Bekijk ons werk

Theatergroep De Jonge Honden | Dat wat we niet zien

ROC Rijn IJssel | Timelapse van nieuwe Tech Plaza

De Luie Tuinman | Elk kwartaal een berichtje uit de tuin

Louwman Bedrijfswagens | Werken met dieselmotoremissie in beeld gebracht

Bekijk meer