https://www.youtube.com/watch?v=rQ5-a5TJ8Gk&list=PLSD38wHeAeAVt-VCDQJLtUxqTBbKgxO5D&index=15&t=0s

Corporate video/bedrijfsfilm

Geef je organisatie een gezicht met een inspirerende bedrijfsfilm

Waarom een bedrijfsvideo laten maken?

Beleving

Video is beleving. Je maakt emotionele connectie met je doelgroep(en).

Online presenteren

Je kunt je bedrijfsfilm presenteren op verschillende online platformen en sociale media.

Vindbaarheid

Een corporate video vergroot de online vindbaarheid.

Inspireren

Video is een krachtige manier om klanten, medewerkers en stakeholders te inspireren.

Waarom Time Star Media?

  • Professioneel. Ons team van filmprofessionals maakt al bijna tien jaar video‚Äôs en animaties voor bedrijven en organisaties.
  • Resultaatgericht. De films die wij voor je maken zijn veel meer dan een mooi uitgevoerd creatief idee. Ze helpen jou om je communicatiedoelen te behalen.
  • Gedreven. Wij gebruiken onze passie voor film, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.
Meer over ons

Heb je vragen?

Wij hebben de antwoorden.

> Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een korte, inspirerende film over een bedrijf of organisatie. Vaak laat de film zien waar het bedrijf voor staat en wat het te bieden heeft en is de trots op het bedrijf voelbaar. Een corporate video kan bedoeld zijn voor externe relaties, maar ook voor intern gebruik. Meestal wordt hij op locatie gemaakt. Maar ook een animatie behoort tot de mogelijkheden.

> Voor wie is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm kan gericht zijn op nieuwe klanten/opdrachtgevers, maar ook op bestaande relaties. Daarnaast is een bedrijfsfilm een waardevol onderdeel van de corporate branding en dus heel bruikbaar voor de interne communicatie. Het brengt medewerkers weer in contact met het hogere doel van de organisatie en inspireert hen om daaraan hun unieke bijdrage te leveren.

> Hoe kunnen we onze bedrijfsvideo optimaal gebruiken?

Afhankelijk van je doelgroep kun je je bedrijfsfilm presenteren op verschillende platformen en sociale media. Denk aan YouTube, Instagram en LinkedIn. Het plaatsen van je video op online kanalen vergroot de online vindbaarheid. Ook kunnen mensen je video gaan delen, waardoor je bereik toeneemt.

> Kunnen we in onze corporate video ook klanten aan het woord laten?

Authentieke klantervaringen zijn misschien wel de beste manier om mensen te overtuigen van de waarde van een dienst of product. Als het bij het doel en de doelgroep van de video past, is het dus zeker de moeite waard om daarin een of meer klanten aan het woord te laten.

Bekijk ons werk

Meer dan een venster in je huis

Zij crop innovation, wij video innovation

Beloven en inspireren veilig te werken

Video helpt Bhome@work alle ruimtes te verhuren

Bekijk meer