https://www.youtube.com/watch?v=7Gg_947RYk8

Boeien. Inspireren. Beïnvloeden.

Het gaat onze klanten er niet om een video te laten maken. Het gaat hen erom dat hun verhaal overkomt. Dat de boodschap helder en het verhaal samenhangend en inspirerend is. Zodat ze hun communicatiedoelen bereiken. Doelen zoals de merkbekendheid te verbeteren en de merkbeleving versterken. De conversie verhogen. Nieuw personeel vinden of bestaand personeel binden. Het gedrag van medewerkers beïnvloeden. Of verzekerd zijn van een drukbezocht, succesvol evenement.

Wij ondersteunen hen bij het bereiken van deze doelen met behulp van video of animatie. Met de Time To Speak groep brengen wij het beste van live events en online techniek samen en maken je hybride event mogelijk. Klik hier voor meer informatie over hybride events

Bekijk ons werk

De stappen

Wil je een animatie of video laten maken voor de in- of externe communicatie van je bedrijf of organisatie? Dit zijn de stappen die we nemen:

Preproductie

 1. Briefing/intake/informatie verzamelen
 2. Een videoconcept bedenken
 3. Script schrijven en presenteren
 4. Feedback verwerken
 5. Draaiboek maken

Productie

 1. Opnames maken. Een combinatie van professionele opnames en zelf opgenomen content is mogelijk. In deze fase draait het om cameratechniek, geluid, belichting, locatie en presentatie, maar ook om doelgericht opnemen om je videoverhaal te vertellen.
 2. Bij een animatie is dit de fase waarin de losse beelden worden gemaakt

Postproductie

 1. Montage van de opnames tot een geheel
 2. Feedback verwerken
 3. Oplevering
 4. Inzet van de video: videohosting, SEO, videomarketing, videodistributie